Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Neler yeni
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Son aktivite
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktivite
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
İstanbul’un görünmeyen altyapısı: Kuzey Ormanları
başlıklı bir konu başlattı.
İstanbul’un Kuzey Ormanları çoğu zaman haritalarda boşluk gibi görünür. Oysa bu alanlar kentin kenarında duran bir doğa parçası değil...
Şub 12, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Kanal kazılmadan İstanbul değişti
Kanal İstanbul hâlâ bir “proje” olarak konuşuluyor. Yapılacak mı, yapılmayacak mı, iptal mi edilecek, rafa mı kalkacak? Oysa bu sorular...
Şub 12, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Önce bizim ne istediğimize karar vermemiz lazım
Pek üzerinde konuşulmuyordu ama birdenbire gündemimizi doldurdu. Avrupa Birliği Hindistan ile bir Serbest Ticaret Anlaşması imzaladı. Bu...
Şub 12, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Çocukları uygunsuz içeriklerden nasıl koruruz?
Son dönemde dünya gündemini sarsan bazı gelişmeler, ebeveynleri çocukları konusunda kaygılandırmaya başladı.
Şub 12, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Gönüllü yalnızlık mı, dayatılmış sessizlik mi?
Öyle bir çağın içindeyiz ki, yalnızlık artık tek başına tanımlanabilir bir kavram olmaktan çıkmış durumda. Eskiden yalnız kalmak...
Şub 12, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Karanlık haberlerin gölgesinde ebeveyn olmak
Son dönemde dünya gündemini sarsan Epstein belgeleri, sadece hukuk tarihinin bir parçası değil, aynı zamanda ebeveynlerin zihninde...
Şub 12, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Oxford’dan Van’a kozmos yolculuğu
Bilimle kurulan bağ bazen bir aile geleneğinden, bazen de kişisel bir meraktan doğar. Study UK Alumni Awards’ta 2026 yılı Türkiye...
Şub 12, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Türkiye’de bir ilk... Mezuniyete ‘yapay zekâ’ şartı geldi
İstanbul’daki MEF Üniversitesi’nde ‘Yapay Zekâ Yetkinliği’ resmi olarak mezuniyet koşulu oldu. Rektör Prof. Dr. Muhammed Şahin, “Bu...
Şub 12, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Buz lazer mi, Alexandrite mı? Buz lazer - Alexandrite avantaj karşılaştırması
Buz lazer - Alexandrite avantaj karşılaştırması merak ediliyor. Modern insan günlük rutin kişisel bakımların yanında daha derin ve temel...
Şub 12, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
İnşaat maliyeti hesaplama nasıl yapılır? Konut Kaba İnşaat Maliyeti nasıl hesaplanır
Günümüzde inşaat sektörü oldukça gelişmektedir. İnşaat yapmak, kaba inşaat maliyeti hesaplamak kullanılan malzemelerin değerlerine göre...
Şub 12, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
En Düşük Sigorta Pirimi Ne Kadar Ve Kaç Lira? Sigorta Pirimi İçin Aylık Ne Kadar Ödenir (2026)
Sigorta pirimi bir diğer ismiyle SGK olarak bilinmektedir. İşverenler işçileri adına devlete belirli bir ücret ödemektedir. Bu ödenen...
Şub 12, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Dur İhtarına Uymamak Cezası 2026 - Dur İhtarına Uymamanın Cezası Nedir Ve Ne Kadar?
Kolluk kuvvetleri kayıp veya kaçak vatandaşları ya da bazı sebeplerden aranan vatandaşları tespit edebilmek için rutin çevirmeler...
Şub 12, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Bilim Feribotta
Malatya Turgut Özal Üniversitesi öğretim üyeleri, “Yapılarda Deprem Gerçeği: 6 Şubat Örneği” ve “Depremden Zirai Dona Malatya...
Şub 12, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Üniversiteliye mezun olmadan çalışma imkanı
Yükseköğretim Kurulu üniversite öğrencilerinin mezun olmadan önce uygulamalı eğitimle iş hayatına uyum sağlamaları amacıyla "Uygulamalı...
Şub 12, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
YKS başvuruları başladı
Üniversite hayali kuran milyonlarca aday için geri sayım başladı. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından düzenlenecek...
Şub 12, 2026
Ana sayfa
Neler yeni