Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Neler yeni
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Son aktivite
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktivite
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Bilişim dünyasından eğitime üst düzey atama
başlıklı bir konu başlattı.
150 yılı aşkın geçmişe sahip ve bünyesinde birçok okul ile yayınevi barındıran Sağlık ve Eğitim Vakfı’nda (SEV) genel müdürlük görevine...
Şub 21, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Özge ve Ceylan öğretmenin ilk işi çocukları üşütmemek
Bitlis'in Güroymak ilçesinde köy okulunda görev yapan iki kadın öğretmen, odun kırıp soba yakarak ısıttıkları 2 derslikte 3'ü ana...
Şub 21, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Çocukların dünyasına açılan renkli pencereler
“Çocukluğunuza dair hatırladığınız favori bir çizgi filminiz var mı?Peki ya, favori çizgi film kahramanınız? Onları hatırladığınızda...
Şub 21, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
'Dijitalleşen Dünyada Sosyal Bilgiler Eğitimi'
İçerisinde yaşadığımız dönemin en hızlı gelişen alanlarından biri olarak görülen iletişim teknolojileri gerek insanlar gerek toplum...
Şub 21, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Japonya’dan Anadolu topraklarına... Öğrencilerde dikkat eksikliği için dorodango
Japonya’nın en ilkel çocuk oyuncaklarından olan ve günümüzde sınav stresi ya da dikkat dağınıklığı yaşayan öğrenciler için uygulanan...
Şub 21, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Türk doktorlar tıp tarihinde... Hacettepe Yale’i yendi
Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden iki Türk araştırmacı ‘tıp’ tarihine adını yazdırdı. Nazlı Melis Coşkun ve Atilay Koltuk...
Şub 21, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Yavru Vatan Kıbrıs ve sağlık turizminin sessiz yükselişi
Kıbrıs… Bizim için sadece Akdeniz’in ortasında bir ada değil; tarihle, mücadeleyle, vefayla yoğrulmuş Yavru Vatan...
Şub 21, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
45 öğrenci evlerinden getirdi: Yokuştan aşağı kaydı! 'Bizim için çok kıymetliydi'
Ağrı'nın Patnos ilçesi Yukarı Kulecik köyünde öğrenciler, evlerinden getirdikleri tepsilerle köy merasında kayak yaptı.
Şub 21, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Feke'de taşımalı eğitime ara verildi
Adana'nın Feke ilçesinde şiddetli yağışlar nedeniyle taşımalı eğitime 1 gün ara verildi.
Şub 21, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Adana'nın Feke ilçesinde taşımalı eğitime ara verildi
Adana'nın Feke ilçesinde şiddetli yağış dolayısıyla taşımalı eğitime bir gün ara verildi.
Şub 21, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
İstanbul Millî Eğitim Müdürü Yentür'den Demirören Medya ve Teknoloji MTAL paylaşımı
İstanbul Millî Eğitim Müdürü Murat Mücahit Yentür, sosyal medya hesabından Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi...
Şub 21, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Düzce'de çatısı uçan lisede eğitime yarın ara verildi
DÜZCE’de, kuvvetli rüzgar nedeniyle bir lisenin çatısı uçtu. Çatıdan kopan sac ve demir parçaları caddeye savrulurken, olayda şans eseri...
Şub 21, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Apple ekosistemiyle uyumlu yapay zeka destekli mobil uygulama geliştirme platformu: Rork Max
Yapay zeka ile mobil uygulama üretmeyi kolaylaştıran platform Rork, daha güçlü tasarım, yeni kabiliyetler ve yüksek performans sunan...
Şub 21, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Google Labs'ten stüdyo kalitesinde pazarlama materyalleri oluşturmanızı sağlayan özellik: Photoshoot
Google Labs'ın ücretsiz aracı Pomelli, işletmelerin markalarına uygun, özgün ve profesyonel fotoğraflar ve pazarlama kampanyaları...
Şub 21, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Finansal danışmanlar için yapay zeka çözümleri geliştiren Jump, 80 milyon dolar yatırım aldı
Finansal danışmanlar için yapay zeka çözümleri geliştiren Jump, 80 milyon dolar yatırım aldı. Şirketin 80 milyon dolarlık B serisi...
Şub 21, 2026
Ana sayfa
Neler yeni