Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Neler yeni
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Son aktivite
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktivite
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Kağıthane’de 950 öğrenci kapasiteli ilkokul
başlıklı bir konu başlattı.
İstanbul Kağıthane’de 950 öğrencinin eğitim göreceği Yaşar Doğu İlkokulu eğitime başladı. İlçede yenilenen okul binası, ilkokul olarak...
Mar 2, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
YDUS sonuçları açıklandı
Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından düzenlenen Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı’nın (YDUS) sonuçları açıklandı.
Mar 2, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
TÜBA-TEKNOFEST Doktora Bilim Ödülleri için başvurular başladı
Türkiye Bilimler Akademisinin (TÜBA) doktora tezlerini ödüllendirmek amacıyla 2021'de uygulamaya aldığı "TÜBA-TEKNOFEST Doktora Bilim...
Mar 2, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Anaokulu müdürlüğü için öncelik şartı değişti
‘Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumları Yönetici Görevlendirme Yönetmeliği'nde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik’ Resmi Gazete'de...
Mar 2, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
LGS’de pansiyon kriteri
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, pansiyonlu okullara ilişkin yeni bir düzenleme yapılacağını açıkladı. Buna göre, LGS kapsamındaki...
Mar 2, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Hastanede özel ders… Çocuklar öğrenerek iyileşiyor
İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ‘Öğrenerek İyileşiyoruz’ projesi kapsamında İstanbul’da toplam 18 hastanedeki sınıfta eğitim...
Mar 2, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
3 Türk Dili ve Kültürü okulu için 3 bin sterlinlik bağış çeki
Britanya Türk Kadınları Derneği, Midlands Türk Toplumu’na eğitim verdikleri 3 Türk Dili ve Kültürü okulu için 3 bin sterlin bağışta bulundu.
Mar 2, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Eğitime kar engeli
Erzurum'un 3 ilçesinde, Gümüşhane'de ve Malatya’nın 1 ilçesinde kar yağışı nedeniyle eğitime ara verildi.
Mar 2, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Google, telekom operatörleri için yapay zeka ajanları geliştirdi
Google Cloud, telekom operatörlerinin ağ operasyonlarını daha az insan müdahalesiyle yönetebilmesini hedefleyen yeni yapay zeka...
Mar 2, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Görsel tasarım modellerini kıyaslayan yapay zeka destekli platform: Design Arena
Design Arena, görsel tasarım süreçlerinde hangi modelin daha başarılı olduğu sorusuna yanıt vermek amacıyla oluşturulmuş yapay zeka...
Mar 2, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
İş dünyasında profesyonel iletişimi güçlendiren asistan: WorkSpeak
WorkSpeak, modern iş dünyasında iletişimi çok daha profesyonel, etkileyici ve özgüvenli bir hale getirmek amacıyla geliştirilen...
Mar 2, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Anthropic'in Claude'u, Pentagon krizi sonrasında App Store'da zirveye çıktı
Yapay zeka şirketi Anthropic ile Pentagon arasında veri kullanımı ve güvenlik politikaları üzerine oldukça ciddi bir anlaşmazlık...
Mar 2, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
OpenAI'ın Pentagon anlaşmasıyla ilgili bilinmesi gerekenler
OpenAI, hafta sonu, Pentagon ile yapay zeka sistemlerinin belirli savunma projelerinde kullanılmasına yönelik bir anlaşma yaptığını...
Mar 2, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Yapay zeka destekli uygulama geliştirme platformu: AppWizzy
AppWizzy, geliştiricilerin ve teknik ekiplerin yalnızca sohbet ederek üretim seviyesinde web uygulamaları ve web siteleri oluşturmasını...
Mar 2, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Meta, Google’ın yapay zeka çiplerini kiralamak için milyarlarca dolarlık anlaşma imzaladı
Teknoloji şirketi Meta, bir sonraki nesil yapay zeka modellerini eğitmek ve çalıştırmak için Google Cloud’un Tensor Processing Unit...
Mar 2, 2026
Ana sayfa
Neler yeni