Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Neler yeni
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Son aktivite
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktivite
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
ABD-İsraİl-İran Savaşı’nın arka planı: Yeni bir uluslararası ekonomik sistemin tesisi mi?
başlıklı bir konu başlattı.
ABD–İsrail–İran hattında ortaya çıkan gerilim, yalnızca bölgesel bir güvenlik sorunu olarak değil, aynı zamanda küresel güç dengelerinin...
Mar 5, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Farklı dünyalar, aynı uyarı: Erbakan ve Grass’ın kesişim noktası
Biri İslam dünyasının siyasi bir lideri, diğeri Avrupa’nın Nobel ödüllü vicdanı… Necmettin Erbakan ile Günter Grass, farklı ideolojik...
Mar 5, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Akademi Giriş Sınavı örnek soruları
Öğretmenlik Mesleği Kanunu gereğince Millî Eğitim Akademisinde hazırlık eğitimine alınacak öğretmen adayları için örnek sorular yayınlandı.
Mar 5, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Merkezi sınavlara hazırlıkta matematik dersine nasıl çalışılmalı?
Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınav ile Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) hazırlık sürecinde öğrenciler, yoğun...
Mar 5, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Aile Eğitim Bülteni Mart sayısı yayınlandı
Millî Eğitim Bakanlığınca okul öncesi eğitim kademesindeki çocukların ailelerine yönelik hazırlanan Aile Eğitim Bülteni'nin mart...
Mar 5, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Liselilerin dayanışma ruhu okulun duvarlarını aştı
İstanbul’daki Saint Benoît Lisesi öğrencileri, geçtiğimiz ocak ayında 3 gün boyunca seçtikleri farklı sivil toplum kuruluşu, dernek...
Mar 5, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
MEB’de şube müdürlüğü sınav sonuçları açıklandı
Millî Eğitim Bakanlığı (MEB) taşra teşkilatında görevde yükselme kapsamında düzenlenen şube müdürlüğü yazılı sınavının sonuçları...
Mar 5, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Okul müdürlerinin ilk yılı zor geçiyor
İlk kez okul müdürü olarak görev yapan eğitimciler yapılan akademik araştırmaya göre; görevlerinin ilk yılında zorlu bir sınav veriyor...
Mar 5, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
İçinden airbus geçen üniversite
Kampüsünün içinde bulunan Hasan Polatkan Havalimanı ile dünyada uluslararası havalimanına sahip tek üniversite olma özelliğini taşıyan...
Mar 5, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Çocuğunu okula göndermeyene para cezası
ŞANLIURFA’da çoğunluğu mevsimlik tarım işçisi ailelerden oluşan ve çocuklarını okula göndermeyen 1357 veliye idari para cezası kesildi...
Mar 5, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Eğitimciler iş bıraktı... “Şiddete yasal düzenleme yapılsın”
İstanbul Çekmeköy’de görev yapan öğretmen Fatma Nur Çelik’in hayatını kaybetmesinin ardından eğitim sendikaları iş bırakma kararı aldı...
Mar 5, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Açık öğretim sınavı yedek salon işlemleri 5-12 Mart tarihleri arasında yapılacak
14-15 Mart 2026 tarihlerinde yapılacak olan Açık Öğretim Kurumları 2025-2026 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem Yazılı Sınavları için Yedek...
Mar 5, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Okula gönderilmeyen çocuklar ailelerinden alındı
Bursa’nın Gemlik ilçesinde çocuklarını okula göndermedikleri tespit edilen 3 aile hakkında yasal işlem başlatıldı, ilkokul ve ortaokul...
Mar 5, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Öğrencisi tarafından öldürülmüştü! Fatma Nur öğretmen gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı! Oğlu annesiyle böyle vedalaştı
İstanbul Çekmeköy'de öğrencisi tarafından öldürülen öğretmen Fatma Nur Çelik (44), memleketi Konya'da gözyaşları içinde son yolculuğuna...
Mar 5, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Ordu'nun bazı ilçelerinde eğitime ara verildi
Ordu'nun bazı ilçelerinde olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime yarın ara verildi.
Mar 5, 2026
Ana sayfa
Neler yeni