Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Neler yeni
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Son aktivite
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktivite
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
‘Carpe Diem’ çağında savaş ve siyaset
başlıklı bir konu başlattı.
Clausewitz’e ait olan “savaş siyasetin başka araçlarla sürdürülmesidir” sözünü tersine çeviren Foucault, “siyaset savaşın başka...
Mar 6, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
İran dedikleri
Çin, Hindistan, İran. Bunlar dünyanın kadim uygarlıklarıdır. Beğenip beğenmemek size kalmış. Hani o güzel söz gibi; “Vardılar, varlar...
Mar 6, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Tek kaşık, tek tabak, tek enkaz: Mollanın yolculuğu
İslam ve Devrim kelimelerinin yan yana geldiği 1979’da ilkokul öğrencisiydim. Humeyni’nin Şah Rejiminin sonunu getirmek üzere uçağın...
Mar 6, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Bakan Tekin öğrencilerin dersine katıldı
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Karaman’da Kazımkarabekir Çok Programlı Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek öğrencilerin dersine katıldı.
Mar 6, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
LGS için örnek sorular yayımlandı
Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında hazırlanan mart ayı örnek soru kitapçıkları ve çözüm videoları, Millî Eğitim Bakanlığı...
Mar 6, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
YÖK'ten doktora ve lisansüstü öğrencilere ilişkin düzenleme
Türkiye'nin ihtiyaç duyduğu öncelikli alanlardaki doktora programlarına öğrenci seçimi ve bu öğrencilerin araştırma görevlisi...
Mar 6, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
3 bin 800 kontenjan için 645 bin başvuru
Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) Askerî Öğrenci Aday Belirleme Sınavı’na bu yıl 645 bin 406 aday başvurdu. Oysa Harp okulları ve...
Mar 6, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Fatma Nur Öğretmen’in adı okulunda yaşayacak
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından alınan karar doğrultusunda, öğrencisi tarafından hayattan koparılan biyoloji öğretmeni Fatma Nur...
Mar 6, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Fatma Nur Öğretmen’in adı okulunda yaşayacak
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından alınan karar doğrultusunda, öğrencisi tarafından hayattan koparılan öğretmen Fatma Nur Çelik’in...
Mar 6, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Terfi eden personele 3 yıl yer değiştirmeme şartı
Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB) yapılan düzenlemeyle görevde yükselme ve unvan değişikliği suretiyle atanan personel, 3 yıl süreyle yer...
Mar 6, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
İlk öğretmenimiz doğa
“Doğa bizim ilk öğretmenimiz” diyen çevre eğitmeni Gaye Amus, doğa pedagojisinin sadece ‘dışarı çıkmak’ olmadığını, çocuğun duyularıyla...
Mar 6, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Yapay Zeka Gündemi #44
Bu hafta yapay zeka gündeminde Pentagon, OpenAI ve Anthropic arasındaki gerilim öne çıktı. OpenAI’ın Pentagon anlaşması tartışılırken...
Mar 6, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Netflix, Ben Affleck'in yapay zeka film yapım şirketi InterPositive'i satın aldı
Netflix, oyuncu Ben Affleck'in film yapım teknolojisi şirketi InterPositive'i satın aldığını duyurdu. 2022 yılında kurulan şirket...
Mar 6, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
AWS, sağlık sektörü için yeni yapay zeka ajanı platformunu tanıttı
Teknoloji devi Amazon Web Services (AWS) sağlık sektöründeki operasyonel zorlukları çözmek için yepyeni bir adım attı. Şirket sağlık...
Mar 6, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
ABD Savunma Bakanlığı, Anthropic’i tedarik zinciri riski olarak sınıflandırdı
Anthropic'in yapay zeka modellerini ABD Savunma Bakanlığı'nın kitlesel iç gözetim veya tamamen otonom silahlar için kullanmasına müsaade...
Mar 6, 2026
Ana sayfa
Neler yeni