Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Neler yeni
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Son aktivite
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktivite
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
İran'da direniş derinleşiyor*
başlıklı bir konu başlattı.
İran'a savaş açmak için farklı gerekçeler arasında gidip gelen Trump yönetimi, nihayetinde rejim değişikliği hedefini benimsemiş...
Mar 12, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Cem Özdemir: Misafir işçilikten Başbakanlığa uzanan yol
Türk-Alman Dostluk Federasyonu (DTF) Genel Başkanlığını yaptığım yıllarda, dönemin Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’i Ankara’daki Güniz...
Mar 12, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Üçüncü Dünya Savaşı gerçekçi mi?
ABD ve İsrail’in, İran’a müdahalesiyle birlikte Türk basınının es geçmediği başlıklardan birisiydi Üçüncü Dünya Savaşı. Aslına...
Mar 12, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Yiğidim Aslanım: Bedri Rahmi’den Ekrem İmamoğlu’na
Bazen bir şarkı yalnızca bir şarkı değildir. Bir ülkenin hafızasıdır. Bir dönemin duygusudur. Ve bazen de insanların meydanlarda aradığı...
Mar 12, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
İran’da Rejim: Ulemanın vesayeti
ABD-İsrail ittifakı, uluslararası hukuka aykırı biçimde İran’a saldırıyor ve teslim olmasını istiyor. Bu saldırı, ABD’nin Irak...
Mar 12, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
“Kabe’de Hacılar” sahiden ortak ses mi?
Erdoğan’ın danışmanlarından Oktay Saral geçenlerde X’de bir fotoğraf paylaştı. Fotoğrafta bir masada önündeki dosyaları inceleyen...
Mar 12, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
İran’ın geleceği nasıl olacak?
İran'daki savaş, dünyanın en eski topraklarından birinin geleceğini gölgeliyor. İran'da ve diasporada milyonlarca insan için Ayetullah...
Mar 12, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Silivri’de başlayan yargı üzerinden siyasi rekabet
Dün Silivri’de, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu’nun da bulunduğu 402 sanıklı davanın...
Mar 12, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Fırtına kapıdayken Türkiye ne yapmalı?
İsrail ve Amerika Birleşik Devletleri’nin İran’a yönelik doğrudan ve dolaylı askeri hamleleri, Ortadoğu’da uzun süredir biriken fay...
Mar 12, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Narsisizm 3.0: Kolektif narsisizme giriş
Özet Bu makale, Narsisizm 1.0 ve Narsisizm 2.0’de birey düzeyinde tartışılan sağlıklı ve patolojik narsisizm ayrımını Benden Bize...
Mar 12, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Dinlerin kurumsallaşması ve yorum
Her din kurumsallaşmış haliyle bir yorumdur ve günümüze değişik yorum biçimleriyle gelir. Tek tanrılı dinler bir kitap ve o dinin...
Mar 12, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Söylemsel unsurlarla kurumlar yok edilir mi?
Günlük dilde söylem genellikle dilin belli bir amaçla kullanım biçimi ve sözcüklerle yaratılan anlamlar, yargılar ve ifadeler olarak...
Mar 12, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Japon eğitim heyeti Türkiye’de eğitim uygulamalarını inceledi
Japon eğitim heyeti, Türkiye’nin PISA araştırmalarındaki yükselen başarısını ve ölçme-değerlendirme alanındaki uygulamalarını yerinde...
Mar 9, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
YÖKDİL yapıldı
Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınavı (YÖKDİL) 8 Mart Pazar günü...
Mar 9, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Yabancı öğrenci artık az kalıyor
Türkiye, 350 bini aşkın uluslararası üniversite öğrencisine ev sahipliği yapıyor. Ancak bu öğrencilerin lisanstaki eğitim süresinde bir...
Mar 9, 2026
Ana sayfa
Neler yeni