Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Neler yeni
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Son aktivite
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktivite
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
MEB’den ortak yazılı sınav kılavuzu
başlıklı bir konu başlattı.
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 2025-2026 eğitim öğretim yılı ikinci dönem birinci ortak yazılı sınavlarına ilişkin kılavuzu yayımladı...
Mar 17, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Ebeveynler ve çocuklar ara tatili nasıl bir fırsata çevirebilir?
Eğitim öğretim takviminde yer alan ara tatiller yalnızca bir boşluk değil; öğrencilerin zihinsel, duygusal ve fiziksel olarak...
Mar 17, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Liselilere ara tatil rehberi
Millî Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü, lise öğrencilerinin eğitim süreçlerinin akademik başarının yanı sıra sosyal ve...
Mar 17, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Yoğun tempoya kısa bir ara tatil molası
Eğitim öğretim yılı boyunca öğrenciler, öğretmenler ve veliler yoğun bir çalışma temposunun içinde yer alırlar. Dersler, ödevler...
Mar 17, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Tatil ve sınav
Ara tatilin ilk sabahı… Alarm çalmıyor, okul telaşı yok. Çocuklar biraz daha geç uyanıyor, evde daha sakin bir tempo var. Birçok aile...
Mar 17, 2026
Zehra25
,
Bilim ve Teknoloji
forumunda
Cehennem gezegeni bulundu. Bin 500 dereceye kadar ısınıyor, çürük yumurta kokuyor
Oxford Üniversitesi’nden bilim insanları, yüzeyi erimiş lavla kaplı ve atmosferi çürük yumurta kokan gazlarla dolu yeni bir gezegen türü...
Mar 17, 2026
Zehra25
,
Bilim ve Teknoloji
forumunda
Yapay zeka araştırması. Tehdit ettiği mesleklerin yüzde 86'sında kadınlar çalışıyor
ABD'de yapılan araştırmaya göre, yapay zekanın tehdit ettiği meslek gruplarında çalışanların yüzde 86'sını kadınlar oluşturuyor...
Mar 17, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Picsart'tan sosyal medya ve e-ticaret odağında yapay zeka ajanları sunan pazar yeri: Picsart AI Agents
Yapay zeka destekli tasarım platformu Picsart, içerik üreticilerinin sosyal medya içeriklerini ve e-ticaret mağazalarındaki görselleri...
Mar 17, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Nvidia'dan yedi yongadan oluşan bilgi işlem platformu: Vera Rubin
Nvidia yedi yongadan oluşan ve kapsamlı bir bilgi işlem platformu olan Vera Rubin’i Nvidia GTC 2026 etkinliğinde yeniden gündeme taşıdı...
Mar 17, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Britannica Ansiklopedisi, telif hakkı ihlali suçlamasıyla OpenAI'a dava açtı
Britannica Ansiklopedisi ve sözlük yayıncısı Merriam-Webster, OpenAI’a karşı bir dava açtı. İddialara göre OpenAI, yapay zekasını...
Mar 17, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Frore Systems, 1.64 milyar dolar değerleme üzerinden 143 milyon dolar yatırım aldı
Yapay zeka altyapısı ve elektronik cihazlar için soğutma teknolojileri geliştiren Frore Systems, 143 milyon dolar yatırım aldı. Şirketin...
Mar 17, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Üreticiler için yapay zeka destekli akıllı ticaret ortağı: TradeWind
TradeWind, küresel pazarlara açılmak isteyen üreticiler ve işletmeler için geliştirilmiş yapay zeka destekli kapsamlı bir ticari...
Mar 17, 2026
Zehra25
,
Aktüel Ürünler Kataloğu
forumunda
ŞOK 14 MART 2026 AKTÜEL KATALOĞU
Alıntıdır.
Mar 17, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Küresel sistemdeki yerimiz
Bir ülkenin küresel konumunu anlamak için yalnızca ekonomik büyüklüğüne bakmak yeterli değildir. Ülkenin ekonomik durumu sosyal ve...
Mar 17, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Dubai savaş için inşa edilmedi
Geçen hafta sosyal medyada dolaşan bir videoda, 8 Mart’ta Dubai’deki al-Mamzar plajının üzerinde uçan bir İran Shahed insansız hava...
Mar 17, 2026
Ana sayfa
Neler yeni