Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Neler yeni
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Son aktivite
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktivite
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Trump nihayet İran’dan çıkışı gözetliyor, ama bunu gerçekleştirecek mi?*
başlıklı bir konu başlattı.
Trump’ın artık “gezi” diye incelikle adlandırdığı İran macerasına başladığından beri Washington’da tek soru hakim: Ne zaman pes edecek...
Mar 23, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
AKP hangi temel hatayı yaptı?
Çok bilmiş, çok köşeli başlıkları, yazıları sevmiyorum, “kuşku” çok önemli olmalı, bu nedenle iddialı başlıklara, yazılara “kanımca”...
Mar 23, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Altın, gümüş, dolar, petrol...
Savaş; Geçtiğimiz haftayı da kan, barut, ateşden oluşan dizi filmi izleyerek geçirdik. ABD – İsrail ile İran arasındaki savaş...
Mar 23, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Devlet neden yalnızca A4’e bakar?
A4, simgedir; “kitabına uydurmak” der halkımız. Hatta bu ülkenin başbakanlık ve cumhurbaşkanlığı makamına çıkardığı Özal, “benim memurum...
Mar 23, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
9 günlük tatil bitti... Ders zili çaldı
2025-2026 eğitim öğretim döneminin ikinci ve son ara tatili sona erdi ve 18 milyondan fazla öğrenci ve 1.2 milyon öğretmen bugün ders...
Mar 23, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Video düzenleme ve avatar üretimi için yapay zeka stüdyosu: FalcoCut
FalcoCut, video üretimiyle yerelleştirme ihtiyaçlarını tek bir panelde birleştiren bir yapay zeka platformu olarak konumlanıyor. Ürün...
Mar 23, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Trump İran Savaşı hakkında gerçeği gizliyor*
Başkan Trump, 28 Şubat’ta İran’a yönelik saldırıyı ilk duyurduğu günden beri savaş hakkında bir dizi yalan beyanda bulundu. İran’ın...
Mar 22, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
MAGA ya da madara
İnsanlık tarihi boyunca Eski Dünya adıyla anılan, bölgede yaşıyoruz. Ortadoğu ve Arap yarımadası yeryüzünde en uzun süreyle, üretim...
Mar 22, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
CHP’de yapılanlar, yapılması gerekenler
19 Mart’ta İBB’ye yapılan operasyon üzerinden bir yıldan fazla zaman geçti. Bu süre içinde farklı dalgalar ile İBB Başkanı Ekrem...
Mar 22, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Medeniyet ve zihniyet olarak Newroz
Newroz, yalnızca bir mevsim dönüşümü ya da folklorik bir kutlama değildir. Newroz, hayatın baskıya rağmen yeniden filizlenme iradesidir...
Mar 22, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Galata direnişi Dalan’ın şişirilmiş karizmasını nasıl yerle bir etti?
1986-1988 yıllarındaki Tarlabaşı Bulvarı yıkımlarını belgeleyen fotoğraf ve harita koleksiyonu SALT Araştırma Kent, Toplum ve Ekonomi...
Mar 22, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
İlber Ortaylı'nın vefatının rezonansları
Türkiye'nin entelektüel ufku, 13 Mart 2026 tarihinde büyük bir kayıp yaşamıştır. Prof. Dr. İlber Ortaylı'nın vefatı, yalnızca tarih...
Mar 22, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Hoşça kalmayın
Arabanın kontağını çevirirken yankılanmaya başladı beyninde. Hoşça kalın demişti. Ne demekti hoşça kalın, nasıl ve neden demişti bunu...
Mar 22, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Equalizer
Equalizer İngilizce bir kelime. Ekolayzer okunsa da bizim günlük dilimizde kullandığımız müzik yayınında kullandığımız aletle bir ilgisi...
Mar 22, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Pedro Sanchez’i sevmek
İspanya Başbakanı Pedro Sánchez Pérez-Castejón kısaca Pedro Sanchez, İspanyol Sosyalist İşçi Partisi lideri ve aynı zamanda Sosyalist...
Mar 22, 2026
Ana sayfa
Neler yeni