Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Neler yeni
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Son aktivite
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktivite
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
MEB duyurdu… Öğretmenler için yer değiştirme ve atama tarihleri belli oldu
başlıklı bir konu başlattı.
MİLLİ Eğitim Bakanlığı kadrolarında görev yapan öğretmenlerin alan değişikliğine bağlı yer değiştirme işlemleri için ön başvurular 6-10...
Mar 26, 2026
Zehra25
,
Bilim ve Teknoloji
forumunda
Milli zırhlı SUV göreve hazır. Jandarma'ya teslim edildi
Türkiye'nin yerli ve milli aracı zırhlı SUV aracı TULGA görev başında. Türkiye'nin ilk yerli ve milli zırhlı SUV aracı TULGA 4x4 göreve...
Mar 26, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Google'dan yapay zeka destekli müzik üretim modeli: Lyria 3 Pro
Google, yapay zeka ile müzik üretimi alanındaki çalışmalarına Lyria 3 Pro adlı yeni modeli ekledi. Şirketin Lyria model ailesinin güncel...
Mar 26, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Spline'dan 3D içerikler, web siteleri ve uygulamalar oluşturmanızı sağlayan yapay zeka platformu: Omma
3 boyutlu tasarım platformu Spline, 3D içerikler, web siteleri ve uygulamalar oluşturmanızı sağlayan yeni yapay zeka platformu Omma'yı...
Mar 26, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Apple, yenilenen Siri için ayrı bir uygulama geliştiriyor
WWDC 2026'nın 8 Haziran tarihinde gerçekleşeceğini sizlere aktarmıştık. WWDC 2026'da Apple Intelligence yapay zeka platformunu yeniden...
Mar 26, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
OpenAI, Sora uygulamasını kapatıyor
OpenAI, metinden video üretimi yapabilen Sora uygulamasını kapatma kararı aldı. Tanıtılmasının ardından kısa sürede dikkat çeken...
Mar 26, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Silivri'deki savunmalar bize ne söylüyor?
Dokuz günlük duruşma geride kaldı. İlk iki haftanın gerginliği, dün Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan'ın kürsüye geçmesiyle...
Mar 25, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Görünmemek üzerine
“Çevremdeki referans noktaları bana hep aynı şeyi fısıldıyordu: Yerinde kal, sessiz kal, küçük kal… Ben ise kaybolmak istemiyordum.”...
Mar 25, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Kaybolmanın absürd hali, gülmekle hatırlamak arasında: Önceleri senden hiçbir iz yoktu
Türkiye’de yerli oyun yazarlığı üzerine konuşurken hep aynı yere geliyorum: Bizim hikâyelerimizi yine bizden dinlemediğimiz sürece...
Mar 25, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Türkiye’de bireysel kredinin nesli neden tükendi?
Bir insanın sağlık durumunu anlamanın önemli bir yolu değerlerine bakmaktır. Tüplerin içine doldurulan kanların terkibi vücudun baştan...
Mar 25, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
ABD artık özgür dünyanın lideri Değil: Pax Americana’dan Lax Americana’ya*
Seksen yıl kadar iyi bir dönem geçirdik, ama artık açıkça görülüyor ki Birleşik Devletler, özgür dünyanın liderliğini bıraktı. Bu göreve...
Mar 25, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
İntihar etme fikri üzerine
Emil Cioran, yaptığı bir röportajda, ne nihilist ne de pesimist olarak tanımladığını söylüyor kendini. Kalıplara sığdığını düşünmediği...
Mar 25, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Savaş artık sınır tanımıyor
İran-İsrail hattında yaşananlar artık klasik bir “iki ülke arasındaki gerilim” olarak tanımlanamayacak bir aşamaya gelmiş durumda. Çünkü...
Mar 25, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Seneca’nın Ahlak Mektupları ve Türkiye’nin kış masalı
Lütfedin, bugün o steril fildişi kulelerden inin bayım. Yanınıza Seneca’nın Ahlak Mektupları’nı alın — hani şu erdemden bahsedip tozunu...
Mar 25, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
İlber Ortalı tartışmalarının ideolojik ve bilimsel arka planı
İlber Ortaylı’nın vefatından sonra pek çok kesim hocaya olan sevgisini güçlü bir şekilde ifade etti. Özellikle Atatürkçüler ve sağ...
Mar 25, 2026
Ana sayfa
Neler yeni