Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Neler yeni
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Son aktivite
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktivite
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Bu Trump değil, bu Amerika*
başlıklı bir konu başlattı.
Birçok Amerikalı gibi ben de bu karanlık günlerde iki duygusal kutup arasında gidip geldim. Bazen kendime Donald Trump'ın, hiçbir önceki...
Mar 27, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Türkiye Tiyatrosu’nda yok sayılan meslek: Yerli oyun yazarlığı
Türkiye’de tiyatro konuşurken çoğu zaman sahneyi, oyuncuyu, yönetmeni ve alkışı konuşuyoruz. Oysa bütün bu unsurların merkezinde, çoğu...
Mar 27, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Savaş sofrada mı?
Küresel ekonomi üzerine konuşurken çoğu zaman büyük başlıklara odaklanırız: petrol fiyatları, faiz oranları, jeopolitik gerilimler…...
Mar 27, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Fransız seçmenin mesajları
Pazar günü Fransa’da belediye seçimlerinin ikinci turu yapıldı. İkinci tura seçim bölgelerinde oyların yüzde 50 +1 ine ulaşamayan ama en...
Mar 27, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Newroz gözaltıları ve yeni sürecin zorunlu gerekleri
Türkiye bir ara dönemden geçiyor. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin yarattığı çoklu rejim krizi ve gerilimi, bölgesel savaş niteliği...
Mar 27, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Demokrasinin yarını: Refah, sınırlar ve silahlar
Dünya çapında bir otoriterleşme dalgasının tam ortasındayız. V-Dem’in 2026 Demokrasi Raporu, altı milyar insanın otokratik rejimler...
Mar 27, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Amerikan demokrasisinin çöküşü üzerine (1): Demokrasi ve teokrasi üzerine
“Demokrasi” kavramı adından dolayı seviliyor; çok sayıda ülke demokratik bir yönetime sahip olmadığı halde kendisini “demokrasi” olarak...
Mar 27, 2026
Zehra25
,
Bilim ve Teknoloji
forumunda
5G'nin 4,5G'den farkı ne? İşte 5G teknolojisinde en çok merak edilenler...
Türkiye'nin 5G teknolojisine geçmesine sayılı günler kaldı. İşte 10 soruda Türkiye'nin 5G'ye geçişiyle ilgili merak edilenler...
Mar 27, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Wikipedia, yapay zeka ile yazılan makaleleri yasakladı
Wikipedia, İngilizce versiyonunda makale yazımı ve mevcut içeriklerin yeniden yazımı için yapay zeka kullanımını resmen yasakladı...
Mar 27, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Mahkeme Anthropic lehine karar verdi: Pentagon'un "tedarik zinciri riski" tanımı geri çekiliyor
Anthropic'in tedarik zinciri riski olarak tanımlanması nedeniyle ABD Savunma Bakanlığı'nı dava ettiğini sizlere aktarmıştık. Anthropic...
Mar 27, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
2 milyon 425 bin adayın başvurduğu YKS'nin ayrıntıları açıklandı
Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) bu yıl 2 milyon 425 bin 560 aday başvurdu. Sınav 20-21 Haziran’da yapılacak, sonuçlar 22...
Mar 26, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
LGS beslenme paketinde veli onayı koşulu
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürü Erdal Kılınç, "e-Okul" üzerinden yapılacak Liselere...
Mar 26, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
İdareciden öğretmene taciz: Rezilliğe öğrencileri de alet etmiş | Okuldaki skandala 3 ay 22 gün hapis cezası
Antalya'nın Kepez ilçesinde aynı okulda meslektaşı S.D.'yi rahatsız ettiği iddia edilen müdür yardımcısı Osman Y. ve hakkındaki şikayet...
Mar 26, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Dünya matematik şampiyonu Lina, özel davetle gitti: Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sorduğu soru herkesi gülümsetti
Trabzon’da katıldığı Amerikan Matematik Olimpiyatları’nda Türkiye birincisi, STEM Olimpiyatları’nın matematik kategorisinde de dünya...
Mar 26, 2026
Zehra25
,
Bilim ve Teknoloji
forumunda
Türkiye alçak yörünge uyduları için SpaceX ve Amazon ile görüşüyor
SpaceX ve Amazon gibi firmalarla alçak yörünge uydu sistemlerinin Türkiye'de hizmet verebilmesi için gerekli olan regülasyon ve güvenlik...
Mar 26, 2026
Ana sayfa
Neler yeni