Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Neler yeni
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Son aktivite
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktivite
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Barış ve Demokratik Toplum Çağrısı: PKK’nin feshi ve silahsızlanması
başlıklı bir konu başlattı.
Yeni süreç başlayalı aylar, günler geçti; ancak toplumda Kürt sorununun kalıcı çözümü için tarihsel bir fırsata dönüştürecek ciddi bir...
Nis 28, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Belinden kırık bir ülke: Türkiye
Türkiye ekonomisinde bireyler arasında eşitsizlik kadar önemli bir diğer eşitsizlik toplumda farklı gruplar ve bölgeler arasındaki...
Nis 28, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Erdoğan Özmen’in ardından (2): Yazar olarak katkıları
Özet Bu yazı, Erdoğan Özmen’i yalnızca kaybedilmiş bir dost olarak değil, Türkiye’de nadir rastlanan bir psiko-politik düşünür olarak...
Nis 28, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Rüzgarın kızı Nilda
Nilda Evin, Foça’da düzenlenen Windsurf Techno 293 Şampiyonası’nda 13 yaş altı kızlarda dünya birincisi oldu. 17 ülkeden 300 sporcunun...
Nis 28, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Çin’in politikaları yükseköğretimi nasıl etkiliyor?
Son yıllarda ABD, İngiltere, Avustralya, Kanada ve Avrupa ülkelerinden uzaklaşan öğrenci akımları ortaya çıkmaya başladı.
Nis 27, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
TR-YÖS sonuçları açıklandı
Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 12 Nisan’da düzenlenen Türkiye Yurt Dışından Öğrenci Kabul Sınavı’nın (TR-YÖS)...
Nis 27, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
YÖK Üstün Başarı Ödülleri için başvurular başladı
Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Üstün Başarı Ödülleri için başvuru süreci başladı.
Nis 27, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Yapay zeka çağında diploma yetkinliği
Geçtiğimiz günlerde 20 yıldır çalıştığım fakülte koridorlarında gerçekleşen kısa bir diyalog, aslında Türkiye’nin sosyo-ekonomik...
Nis 27, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Çin’in yükseköğretime etkileri
28 Şubat’ta başlayan İran-Amerika Birleşik Devletleri (ABD) savaşı, sadece askeri bir savaş değil, küresel düzenin yeniden şekilleneceği...
Nis 27, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, OECD Genel Sekreteri Cormann ile bir araya geldi
Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in OECD Beceriler Zirvesi kapsamında görüştüğü OECD Genel Sekreteri Mathias Cormann, bir sonraki PISA...
Nis 27, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Yapay zeka şirketi Sereact, 110 milyon dolar yatırım aldı
Yapay zeka şirketi Sereact, 110 milyon dolar yatırım aldı. Şirketin 110 milyon dolarlık B serisi yatırım turuna Headline liderlik etti...
Nis 27, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
OpenAI, Microsoft ile olan ortaklığını gelir paylaşımı odağında yeniden düzenledi
OpenAI CEO'su Sam Altman, bugün paylaştığı bir gönderi ile Microsoft ile ortaklık anlaşmasını yenilediğini duyurdu. Yenilenen ortaklık...
Nis 27, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Meta'nın Manus satın alımı Çin tarafından engellendi
Meta'nın otonom yapay zeka ajanlarına odaklanan Manus'u satın aldığını daha önce sizlere aktarmıştık. Şimdi ise satın alma sürecine...
Nis 27, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Anthropic, yapay zeka ajanlarının gerçek para ile alım satım yaptığı pazar yerini test etti
Anthropic, Project Deal adlı bir test kapsamında yapay zeka ajanlarının hem alıcı hem de satıcı rolünü üstlendiği, gerçek ürünler ve...
Nis 27, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
OpenAI, 2028'de akıllı telefon pazarına girmeyi planlıyor
TF International Securities analisti Ming-Chi Kuo, X platformunda paylaştığı bir gönderide OpenAI'ın yapay zeka telefon planının bir...
Nis 27, 2026
Ana sayfa
Neler yeni