Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Neler yeni
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Son aktivite
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktivite
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Bölgesel çatışmadan sistemsel dönüşüme: İsrail-İran krizinin realist perspektiften analizi
başlıklı bir konu başlattı.
Uluslararası ilişkiler disiplini, devletler arası çatışmaları ve bu çatışmaların küresel sisteme etkilerini anlamlandırmak için çeşitli...
Nis 30, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Direnişin estetiği, estetiğin hafızası: Estetik tercihlerimizin görünmeyen hikâyesi
Kadının saçı, tarih boyunca estetik bir tercih olmanın ötesinde, iktidar ilişkilerinin kurulduğu ve sorgulandığı bir mücadele alanına...
Nis 30, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Gündemi Erdoğan yazıyor: Avrupa tartışıyor, muhalefet ne diyor?
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yine Avrupa’nın gündemine oturdu. Türkiye’nin açıkladığı yeni vergi paketi, ilk bakışta teknik bir...
Nis 30, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Türkiye 2026-2027 yılı için kısa vadeli dış borç ve kur riski
Türkiye’nin 2026–2027 döneminde kısa vadeli dış borç ve döviz darboğazı riski, önceki kriz deneyimleriyle birlikte değerlendirildiğinde...
Nis 30, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Mimarlık insan korumuyor artık
Bir bina sizi gerçekten korur mu? Bu soru eskiden çok basitti. Mimarlık, insanı doğadan korumak için vardı. Yağmurdan, soğuktan...
Nis 30, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Meslek lisesi öğrencileri yurt dışında staj yapıyor
İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ‘Eğitimde Avrupa Birliği Projeleri’ Çalıştayı düzenlendi. Çalıştayda, özellikle meslek...
Nis 30, 2026
Zehra25
,
Bilim ve Teknoloji
forumunda
Bu cep telefonları kapatılacak. 54 bin lira ödeme çıkacak
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), çift IMEI'ye sahip telefonlar için harekete geçti. Abonelere uyarı mesajarı gitti. Usulsüz...
Nis 30, 2026
Zehra25
,
Bilim ve Teknoloji
forumunda
Derin uzaydan tarihi dönüş. 4 astronot Dünya'ya indi
10 gün önce Florida’dan göğe yükselen Artemis II ekibi, Ay’ın karanlık yüzünü aşarak tarihe geçti. Astronotlar, saatte 38 bin...
Nis 30, 2026
Zehra25
,
Bilim ve Teknoloji
forumunda
Tarihte dünyadan en uzağa giden insanlar. Artemis 2 hedefine ulaştı
Artemis 2 görevinde bulunan 4 astronot, dünyadan yaklaşık 406 bin 765 kilometre uzaklığa erişerek Apolllo 13'ün rekorunu kırdı...
Nis 30, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Gemini uygulaması artık Google Dokümanlar, PDF ve Word gibi dosyalar oluşturabiliyor
Google paylaştığı bir gönderi ile Gemini uygulamasının artık indirilebilir ve paylaşılmaya hazır dosyalar oluşturabildiğini açıkladı...
Nis 30, 2026
Zehra25
,
Aktüel Ürünler Kataloğu
forumunda
BİM 28 NİSAN 2026 AKTÜEL KATALOĞU
Alıntıdır.
Nis 30, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Körfez’de yeni hesaplaşma: Suudi Arabistan BAE ayrılığını nasıl yönetir?
28 Nisan sabahı Cidde’de bir Körfez güvenlik zirvesi sürerken Abu Dabi, neredeyse eş zamanlı olarak devlet ajansı aracılığıyla kısa bir...
Nis 29, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Doğum yapan lisansüstü öğrencilere ek süre tanınacak
Doğum yapan lisansüstü kadın öğrenciler, talepleri halinde doğum sonrası iki dönem ek süre alabilecek.
Nis 29, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Yapay zekâ diplomaya bakış açısını nasıl dönüştürdü?
Gençlerin üniversite kapısından geri dönmesinin ardındaki en temel gerekçe, yalnızca ekonomik kriz veya istihdam sorunu değil aynı...
Nis 29, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Bakan Tekin: MEB bursuyla yurt dışına gönderilen kişiler kadro kısıtı aranmaksızın atanacak
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Bakanlığın yurt dışında öğrenim gören öğrenciler için uyguladığı burs programını geliştirdiklerini...
Nis 29, 2026
Ana sayfa
Neler yeni