Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Neler yeni
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Son aktivite
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktivite
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Gaziantep’te eğitime fırtına engeli: 23 okulda eğitime 2 gün, 1 okulda 3 gün ara verildi
başlıklı bir konu başlattı.
Gaziantep Valiliği, fırtınada hasar alan kent merkezi ile Nizip ilçesindeki 23 okulda 2 gün, 1 okulda ise 3 gün eğitim-öğretime ara...
May 5, 2026
Zehra25
,
Bilim ve Teknoloji
forumunda
iPhone'lara zam geldi, işte yeni fiyatlar
Apple Türkiye, iPhone 17 fiyatlarını artırdı. Fiyat güncellemesi bugünden itibaren devreye girdi. En çok tercih edilen telefonları...
May 5, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
xAI, yapay zeka asistanı Grok'un sesli modunu Apple CarPlay'e getiriyor
Elon Musk’ın yapay zeka şirketi xAI’ın geliştirdiği Grok’un 2025 Temmuz’unda Tesla araçlarına geldiğini daha önce aktarmıştık. Şimdi ise...
May 5, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
OpenAI'dan Codex uygulaması için yapay zeka evcil hayvanlar: Codex Pets
OpenAI, yapay zeka kodlama aracı Codex'e yapay zeka tarafından oluşturulan sanal evcil hayvanlar ekledi. İsteğe bağlı animasyonlu...
May 5, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Özgüven gelişimi için neler yapılmalı?
İnsan yaşamında çocukluk dönemi, kişilik yapısının, sosyal becerilerin ve öğrenme alışkanlıklarının şekillendiği en önemli evre olarak...
May 4, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Özgüven eğitimde fark yaratıyor
Çocukluk dönemi, bireyin kişilik yapısının, sosyal becerilerinin ve öğrenme alışkanlıklarının şekillendiği en önemli evrelerden biri. Bu...
May 4, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Güvenli gelecek için yol haritası
Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları (SKA) hedefleri doğrultusunda yayımlanan ulusal ve uluslararası raporlar, çocuk...
May 4, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Oscar’da yapay zeka sınırı: Tamamen yapay içerikler yarış dışı
Academy Awards (Oscar), yapay zeka kullanımına ilişkin kurallarını güncelledi. Yeni düzenlemeye göre tamamen yapay zeka ile üretilen...
May 4, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Meta, insansı robot teknolojileri geliştiren Assured Robot Intelligence’ı satın aldı
Amazon’un çocuk boyutunda robotlar geliştiren Fauna Robotics’i geçtiğimiz Mart ayında sizlere aktarmıştık. Bu anlaşmanın ardından Meta...
May 4, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Resmen çöken bir imparatorluk: Amerika
Amerika-İsrail’in İran’a yaptığı saldırı sadece kötü bir fikir değildi; Amerikan imparatorluğunun çöküşünde bir dönüm noktası haline...
May 4, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Çok büyük sorunlara bir çözüm önerisi arayışı
Türkiye çok büyük, dev sorunlarla boğuşuyor, ekonomiden, hukuka, siyasetten, sosyolojiye, biraz daha özele inelim, dış politikadan...
May 4, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Denizlerin fikrini burca taşımak
“Bağımsız Türkiye” denince akla gelen simge isimlerinden biridir Deniz Gezmiş. Yusuf ve İnan ile birlikte çıktıkları darağacında...
May 4, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Sevim koş! Uçuyoruz
Her hafta aynı terane; Geçen haftaya anlaşma umutları ile olumlu başlamıştık ki, İran heyetinin İslamabad’tan ayrıldığı haberi geldi...
May 4, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Kur artar mı, artsın mı?
2021’in son ayları yani Türkiye’nin son majör kur artış zamanında Bankadaki son yılbaşını geçiriyordum. 2018’de yani al papazı ver...
May 4, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Kurallar ve kuralsızlık üzerine (1)
Hukuk ve kural Hukuk kurallarının kaynağı üzerine kafa yoran disiplin hukuk felsefesidir. Hukuk felsefesi derslerinde genel olarak...
May 4, 2026
Ana sayfa
Neler yeni