Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Neler yeni
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Son aktivite
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktivite
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Sosyal devlet paketi
başlıklı bir konu başlattı.
Bir önceki yazımda, birçok muhalefet partisinin üzerinde mutabakat sağlayabileceği Anayasa’nın “değiştirilemez, değiştirilmesi teklif...
May 7, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Gözlerimiz açık mı?
Bir sabah Londra’da insanlar uyandığında, şehirde yeni bir heykel vardı. Gece gelmişti. Kimse görmemişti. Kimse yerleştirildiğini fark...
May 7, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Ötekiyi okumak: Dede Korkut’ta Selcen Hatun
Sizden 15. yüzyıl civarlarına gitmenizi isteyeceğim. Doğu Anadolu ve Kafkaslar'da hem dini hem yaşam tarzı hem de her şeyi geçiş...
May 7, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Türkiye’de bütçe açığı ve cari açık devam ettiği sürece enflasyon faiz ile yenilebilir mi?
Türkiye ekonomisinde enflasyonla mücadele, uzun yıllardır para politikası araçları üzerinden yürütülmektedir. Özellikle politika faizi...
May 7, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Almanya'nın çatlayan kimliği: Aşırı sağın gerçek tabanı
Almanya'da yıllardır aynı hata tekrarlanıyor: Aşırı sağcı parti Almanya için Alternatif'in (AfD) yükselişi; "yanlış bilgi", "öfke"...
May 7, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Almanya’da siyasetin kırılma noktası: Merz, iç çatlaklar ve yükselen AfD gölgesi
Almanya siyasetinde son dönemde yaşanan gelişmeler, yüzeyde bir hükümet krizi izlenimi verse de, gerçekte daha derin bir yapısal...
May 7, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Avrupa’nın ‘En özverili’ öğretmeni
Ordu’da görev yapan İngilizce öğretmeni Muhammet Aydın, dünyanın en saygın öğretmen ödüllerinden biri kabul edilen Cambridge Dedicated...
May 7, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Çocuk haklarını korunmanın önemi
Çocuk hakları, Birleşmiş Milletler tarafından güvence altına alınmış temel bir insan hakları alanı.
May 7, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Ortaokulda mesleki eğilim testi
MİLLİ Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, çocukların mesleki yönelimleriyle ilgili TÜBİTAK’la ortak ‘Mesleki Eğilim Belirleme Bataryası’...
May 7, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Bakan Tekin’den sürpriz okul ziyareti
Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Konya'daki Cahit Zarifoğlu İlkokuluna gerçekleştirdiği sürpriz ziyarette öğrenciler ve öğretmenlerle...
May 7, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Üniversitede Türkiye-Polonya iş birliği
Türk yükseköğretimi, uluslararasılaşma stratejisi kapsamında Polonya ile akademik ilişkileri güçlendirmek amacıyla bir diplomasi...
May 7, 2026
Zehra25
,
Bilim ve Teknoloji
forumunda
Çin'in Kutsal Gemi'si Dünya'ya döndü
Çin'in Dünya yörüngesinde kurduğu Tiengong (Gök Sarayı) Uzay İstasyonu'na ikmal malzemesi taşıyan Tiencou-9 kargo mekiği hasarlı şekilde...
May 7, 2026
Zehra25
,
Bilim ve Teknoloji
forumunda
ChatGPT soruşturması. Kişisel veri yasalarına uymadı
Kanada'da yapılan soruşturmada OpenAI şirketinin, ChatGPT'yi geliştirirken ülkedeki gizlilik yasalarına uymadığı tespit edildi...
May 7, 2026
Zehra25
,
Aktüel Ürünler Kataloğu
forumunda
A101 14 MAYIS 2026 AKTÜEL KATALOĞU
Alıntıdır.
May 7, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
CHP'nin sokağa inişi: Selfi siyasetden iktidar siyasetine geçiş
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, daha önce ilan edildiği üzere önceki gün Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi’nde (CAO) yaptığı açıklama ile seçim...
May 6, 2026
Ana sayfa
Neler yeni