Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Neler yeni
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Son aktivite
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktivite
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
İçerik üretimini hızlandıran yapay zeka aracı: InkfluenceAI
başlıklı bir konu başlattı.
InkfluenceAI, içerik üretim süreçlerini daha hızlı ve verimli şekilde yürütmeyi hedefleyen yapay zeka destekli bir içerik asistanı...
May 8, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
OpenAI, gerçek zamanlı konuşabilen ve çeviri yapabilen yeni ses modellerini API’a ekledi
OpenAI'ın API'ı yeni ses zekası özelliklerine kavuştu. Böylece geliştiriciler, kullanıcılarla konuşabilen, konuşmaları metne...
May 8, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Perplexity'nin OpenClaw benzeri yapay zeka sistemi Personal Computer, tüm Mac kullanıcılarına sunuldu
Perplexity'nin OpenClaw benzeri yapay zeka sistemi Personal Computer'dan sizlere daha önce bahsetmiştik. Artık tüm Mac kullanıcıları...
May 8, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Apple, kameralı AirPods ve yapay zeka destekli akıllı kolye projelerinde test aşamasına geçti
Apple yapay zeka teknolojilerini fiziksel dünyayla bütünleştirmek adına donanım tarafındaki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Dün...
May 8, 2026
Zehra25
,
Aktüel Ürünler Kataloğu
forumunda
ŞOK 6 MAYIS 2026 AKTÜEL KATALOĞU
Alıntıdır.
May 8, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Neden bu kadar az bebek?: Belki de en büyük nedeni gözden kaçırdık
Raleigh Rivera ve kocası beş yıldır ebeveynlik planlarını yapıyordu. 2025’te 2023’ten beri yaşadıkları Los Angeles’tan, Bayan Rivera’nın...
May 8, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Enflasyonun "bahar" yorgunluğu
Baharın gelişiyle birlikte doğa canlanırken, ekonomi cephesinden gelen veriler maalesef aynı ferahlığı vermiyor. Türkiye İstatistik...
May 8, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Kısa değinmeler: Özgür Özel ve Selahattin Demirtaş
Yeni Arayış’taki yazılarımda günlük siyasetin anlık gelişmelerine olabildiğince az girmeye çalışıyorum. Daha çok uzun vadeli eğilimleri...
May 8, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Savaşın etiği yıkımın siyaseti
İkinci Dünya Savaşı’ndan bu yana hayatımızdan çıkmış gibi görünen savaş bir anda geri döndü. Dört yanımızda ülkeler birbirleri ile...
May 8, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Bahçeli’nin çıkışları, iktidarın sessizliği ve silah bırakanların geleceği
Süreç konusunda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli el yükseltmeye devam ediyor. Zararı yok ama toplumda ne işe yaradığı ve ne yapmaya...
May 8, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Kurallar ve kuralsızlık üzerine (2)
Kural yapımı ve ahlak Geçen yazıda, doğal hukukçuların adalet ile hukuk arasındaki zorunlu ilişkiye dayandıklarını ve pozitivist...
May 8, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Nüfus artması güzel ama nasıl arttırılmalı, onu da düşünmek lazım
Sayın Cumhurbaşkanımız yine nüfus artışının gelecek için endişe verici olduğunu ifade ederek bir dizi tedbir alınacağını ifade etmiş...
May 8, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
MEB-AGS başvuruları başladı
Millî Eğitim Bakanlığı Akademi Giriş Sınavı (MEB-AGS) için başvuru süreci başladı. Sınava başvurular, 8-20 Mayıs tarihleri arasında...
May 8, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
O müdür Hürriyet’e konuştu: Asıl yıldız çocuklar
Zonguldak Kozlu Ortaokulu müdürü İbrahim Uğur Metin’in öğrencileriyle yaptığı düet, sosyal medyada viral oldu.
May 8, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Uzmanlardan uyarı: Disleksi zekâ sorunu değil
Disleksinin (öğrenme güçlüğü), bireyin zekâsıyla ilgili bir durum değil; bilgiyi işleme biçimiyle ilgili olduğuna dikkat çeken uzmanlar...
May 8, 2026
Ana sayfa
Neler yeni