Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Neler yeni
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Son aktivite
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktivite
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
1. sınıf okul ihtiyaç listesi
başlıklı bir konu başlattı.
İlkokula yeni başlayan öğrenciler için okul ihtiyaç listesinde neler var? 1. sınıf sene başı okul ihtiyaç listesini sizin için derledik...
May 14, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
5. sınıf okul ihtiyaç listesi
5. sınıfa başlayanların okul ihtiyaç listesinde neler olmalı? 5. sınıf kırtasiye listesinde neler var? İşte yeni Eğitim-Öğretim Yılı...
May 14, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Yapay zeka destekli siber güvenlik girişimi Exaforce, 125 milyon dolar yatırım aldı
Yapay zeka destekli siber güvenlik girişimi Exaforce'un 75 milyon dolar yatırım aldığını 2025'in nisan ayında sizlere aktarmıştık...
May 13, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Google'ın Android cihazlar için tanıttığı Gemini Intelligence neler sunuyor?
Google üst düzey Android cihazlar için Gemini Intelligence'ı duyurdu. Gemini Intelligence ile Android cihazlara birbirinden farklı yapay...
May 13, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Anduril, 61 milyar dolar değerleme ile 5 milyar dolar yatırım aldı
Yapay zeka destekli savunma şirketi Anduril'in 14 milyar dolar değerleme üzerinden 1,5 milyar dolar yatırım aldığını daha önce sizlere...
May 13, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Google ve SpaceX, yapay zeka veri merkezlerini uzaya taşımayı değerlendiriyor
Yapay zeka yatırımlarının hız kazanmasıyla birlikte teknoloji şirketleri, artan işlem gücü ihtiyacını karşılamak için yeni çözümler...
May 13, 2026
Zehra25
,
Aktüel Ürünler Kataloğu
forumunda
A101 16 MAYIS 2026 AKTÜEL KATALOĞU
Alıntıdır.
May 13, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
O son kanal da sustuğunda…
Bugün, Rusya’daki son bağımsız televizyon kanalının hikâyesini anlatacağım. Çok sevgili Nesrin Nas ile bir sohbetimizden doğdu bu yazı…...
May 13, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Siyasi transferler: Demokratik temsil ve siyasi ahlak/ahlaksızlık üzerine bir değerlendirme
Siyasi transfer ya da yaygın kullanımıyla parti değiştirmenin, en basit tanımı bir siyasetçinin mensubu olduğu partiden, hareketten veya...
May 13, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Alev Alatlı’nın Batı Uygarlığı eleştirisi: Bazı gözlem ve değerlendirmeler
Batıya Yön Veren Metinler ile Bize Yön Veren Metinler adlı çalışmalarda karşılaştırmalı bir şekilde toplumsal hafızayı yeniden inşa...
May 13, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Rozet Takanlar, Takılanlar… Peki AK Partililer Mutlu mu?
Dün Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, AK Parti Genel Başkanı sıfatıyla partinin genişletilmiş il...
May 13, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Tayvan’dan Pekin’e “satılmayız” mesajı: Washington güvencesi ne kadar güvenilir?
Trump 14-15 Mayıs’ta Pekin’e giderken Taipei’de alarm zilleri çalıyor. Tayvan Dışişleri Bakanı Lin Chia-lung, ABD’nin Tayvan...
May 13, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Kemalizm Kurultayı
1935 yılının Mayıs ayında, CHP’nin dördüncü kurultayı toplanmıştı. Genç Cumhuriyet, ilk on yılını geride bırakırken, rejimin inkılâpçı...
May 13, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Mum üretip Anıtkabir’i ziyaret ettiler
HATAY'ın Dörtyol ilçesindeki Altınçağ İlkokulu'nda görev yapan sınıf öğretmeni Fidan Kırca (39), 'Mum Kokulu Hayaller' projesi ile...
May 13, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
‘Özel Eğitim Süreç Rehberi’ yayınlandı
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından, özel eğitim ihtiyacı olan bireylerin eğitim süreçlerini daha anlaşılır, sistemli ve...
May 13, 2026
Ana sayfa
Neler yeni