Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Neler yeni
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Son aktivite
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktivite
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Jandarma Astsubay nedir, ne iş yapar ve nasıl olunur? Jandarma Astsubay olma şartları, maaşları ve iş imkanları
başlıklı bir konu başlattı.
Hayatımızı devam ettirebilmemiz için gerekli olan durumlardan birisi de meslek seçimidir. İlgi duyularak ve severek yapılacak meslekler...
May 15, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Kaptan nedir, ne iş yapar ve nasıl olunur? Kaptan olma şartları, maaşları ve iş imkanları
Günümüzde pek çok meslek pek çok kişi tarafından sıklıkla araştırılmaktadır. Bu mesleklerden birisi de kaptanlık mesleğidir. Kaptanlık...
May 15, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Katip nedir, ne iş yapar ve nasıl olunur? Katip olma şartları, maaşları ve iş imkanları
Katip genel olarak yazı işeri ile ilgilenen bir meslek grubudur. Çoğunlukla devlet kurumlarında çalışırlar. Peki, tam olarak katip...
May 15, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Kasiyer nedir, ne iş yapar ve nasıl olunur? Kasiyer olma şartları, maaşları ve iş imkanları
Kasiyer olarak görev yapan kişilere günlük hayat içerisinde sıklıkla rastlanmaktadır. Ancak bu mesleği seçmek isteyen kişiler net olarak...
May 15, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Kamarot nedir, ne iş yapar ve nasıl olunur? Kamarot olma şartları, maaşları ve iş imkanları
Farklı iş alanlarında ortaya çıkan ve ilginç mesleklerden birisi de kamarot olarak geçmektedir. İnsanlar arasında kamarot kelimesi...
May 15, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
İnşaat Teknikeri nedir, ne iş yapar ve nasıl olunur? İnşaat Teknikeri olma şartları, maaşları ve iş imkanları
İnşaat mühendisleri ile inşaat teknikerleri genellikle birbirine karıştırılan terimler olmaktadır. Ne var ki her iki meslek grubu...
May 15, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Kahya nedir, ne iş yapar ve nasıl olunur? Kahya olma şartları, maaşları ve iş imkanları
Çok eski dönemlerden günümüze kadar film ya da dizilerde sıkça karşılaşılan unvanlardan biri olarak kahya öne çıkıyor. Kahya aynı...
May 15, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
İvme nedir? İvme nasıl hesaplanır? İvme formülü ve ivme hesaplama
Hızı ifade eden ivme, Fizik alanında en sık karşılaşılan kavramlardan biridir. İvme ne anlama geliyor, ne işe yarar ve nerelerde...
May 15, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Jeneratör nedir, nasıl çalışır ve nerelerde kullanılır? Jeneratör çeşitleri ve kullanım alanları
Söz konusu elektrik, güç kaynağı gibi terimler olduğunda jeneratör kelimesini birçok yerde duymaktayız. Günümüzde geniş kapsamlı...
May 15, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Joule nedir? Joule birimi, sembolü, formülü ve hesaplama hakkında bilgi
Söz konusu bir enerji ya da iş olduğu zaman joule kelimesi ile çok fazla aşina oluruz. Belli bir birimi anlatan ve enerji ölçümünü...
May 15, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
June Hangi Ay Ve Türkçesi Nedir? Jun Hangi Ayın Kısaltmasıdır?
İngilizce kelimelerin kullanılma sıklığı her geçen gün artış göstermektedir. Birçok kişi tarafından kullanılmakta olan İngilizce...
May 15, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
July Hangi Ay Ve Türkçesi Nedir? Jul Hangi Ayın Kısaltmasıdır?
Türkçe de 12 tane ay bulunmaktadır. Bu ayların her birinin İngilizce dilinde bir karşılığı bulunmaktadır. July ayının Türkçe dilinde var...
May 15, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
January Hangi Ay Ve Türkçesi Nedir? Jan Hangi Ayın Kısaltmasıdır?
Her geçen gün İngilizce kelimelerin hayatımızda kullanım oranları artmaktadır. Birçok yerde karşımıza çıkmakta olan İngilizce kelimeler...
May 15, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
İp İnceldiği Yerden Kopar atasözünün anlamı ve örnek cümle içinde kullanımı (TDK)
İp İnceldiği Yerden Kopar atasözü sıklıkla ''İnceldiği Yerden Kopsun'' sözüyle karıştırılır. İnceldiği Yerden Kopsun kalıplaşmış bir...
May 15, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
İspanyol Alfabesi Nedir, Kaç Harf Ve Özellikleri Nelerdir? İspanyolca Alfabe Harfleri Yazılışı, Okunuşu Ve Sırası
İspanyolca, İngilizce ve Almancadan sonra dünya genelinde en çok konuşulan Avrupa dillerinin başında geliyor. Batı Avrupa dışında birçok...
May 15, 2026
Ana sayfa
Neler yeni