Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Neler yeni
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Son aktivite
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktivite
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Google, Gemini 3.5 model ailesini tanıttı
başlıklı bir konu başlattı.
Google, düzenlediği Google I/O 2026 etkinliğinde Gemini model ailesinin yeni neslini tanıttı. Şirketin duyurduğu Gemini 3.5 Flash...
May 20, 2026
Zehra25
,
Bilim ve Teknoloji
forumunda
Instagram'ın yeni "Şipşak" özelliği ortalığı karıştırdı. Tek dokunuşla fark etmeden paylaştılar
Instagram’ın yeni “Şipşak” özelliği, kullanıcıların farkında olmadan çektiği fotoğrafları anında paylaşmasına neden oldu. Hazırlıksız...
May 19, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Amasya’da eğitime 1 gün ara verildi
AMASYA kent merkezi ile Taşova ilçesinde olası sel ve taşkın riskine karşı okullarda eğitime 20 Mayıs Çarşamba günü ara verildi.
May 19, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Yapay zeka çağında eğitim sistemleri nasıl şekilleniyor?
Yapay zeka teknolojilerinin hayatımıza girmesiyle yepyeni bir dönüşüm başladı. Bu dönüşüm her alanda büyük bir yankı uyandırırken eğitim...
May 19, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Spor yöneticiliği programına özel yetenek sınavı
Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından alınan karara göre, üniversitelerin ‘spor yöneticiliği’ programında eğitim görmek isteyen...
May 19, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Yapay zeka çağında eğitim seferberliği
Bizans surlarına çıkan askerler “koşun yeni bir çağ açacağız” demiyordu; Fransız ihtilalinde rol alanlar yine “hadi yeni bir çağ açalım”...
May 19, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Yerinde duramayan zihinler
Sınıfta kalemiyle oynayan, sık sık ayağa kalkan, öğretmenin anlattıklarını takip etmekte ve arkadaşlarına uyum sağlamakta zorlanan bir...
May 19, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Yapay zeka çağında çip yarışı: Borsaya açılmış 10 önemli oyuncu
ABD’li yapay zeka çip girişimi Cerebras Systems, gerçekleştirdiği halka arz sonrası yaklaşık 70 milyar dolar değerlemeye ulaştı...
May 18, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
ChatGPT, banka hesaplarının bağlanabildiği kişisel finans araçlarını kullanıma sundu
OpenAI, yeni bir kişisel finans araçları setini kullanıma sundu. Araçlar, Cuma günü ABD’deki ChatGPT Pro abonelerine önizleme aşamasında...
May 18, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
ArXiv, yapay zeka ile hazırlanan kontrolsüz akademik içeriklere karşı yeni yaptırımlar getiriyor
Yapay zeka araçlarının akademik dünyada hızla yaygınlaşmaso bilimsel yayınların güvenirliği konusundaki tartışmaları büyütüyor. Bilimsel...
May 18, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Yapay zeka tabanlı şirket yönetim platformu: Paperclip
Paperclip, yapay zeka ajanlarından oluşan bir iş gücünü yönetmek için geliştirilen bir kontrol merkezi platformudur. Kullanıcıların...
May 18, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Darüşşafaka sınavı 81 ilde yapıldı
Babası ya da annesi veya her ikisi de hayatta olmayan, maddi olanakları yetersiz, başarılı çocuklara tam burslu, yatılı, nitelikli...
May 18, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Engelsiz Üniversite Ödülleri’ne 2 bin 624 başvuru
Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Erol Özvar, engelli bireylerin; kampüs içerisindeki mekânlara, eğitim öğretim ve sosyokültürel...
May 16, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Her öğrenciye bir fidan
İstanbul’daki Kıraç Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ndeki bin öğrenci okul bahçesine bin fidan ekti.
May 16, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Darüşşafaka sınavı 81 ilde düzenlenecek
Babası ya da annesi veya her ikisi de hayatta olmayan , maddi olanakları yetersiz, başarılı çocuklara tam burslu, yatılı, nitelikli...
May 16, 2026
Ana sayfa
Neler yeni