Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Neler yeni
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Son aktivite
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktivite
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Teizm nedir? Teist ne demek? Felsefede Teizm özellikleri ve temsilcileri
başlıklı bir konu başlattı.
Teizim bir diğer adı ile Tanrıcılık, Tanrının varlığını benimseyip insanlara din göndereceğine inanan bir düşünce akımının adıdır. Bu...
May 23, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Türkiye Cumhuriyeti bakanlıklar listesi, görevleri ve yetkileri
Türkiye Cumhuriyetindeki tüm bakanlıklar Bakanlar Kuruluna bağlıdır. Bakanlıklara Cumhurbaşkanlığı başkanlık eder. Cumhurbaşkanı yurt...
May 23, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Tavşanlar sahiplerini tanır mı ve unutur mu? Tavşanlar sahiplerine nasıl alışır ve yalar?
Tavşan bakımı aslında çok kolay bir hayvandır. En büyük dertleri ise hiçbir zaman bitmeyen tuvalet ihtiyaçlarıdır. Tavşan bakımı ve...
May 23, 2026
Zehra25
,
Aktüel Ürünler Kataloğu
forumunda
ŞOK 20 MAYIS 2026 AKTÜEL KATALOĞU
Alıntıdır.
May 23, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Öğretmenlerin yer değiştirme sonuçları açıklandı
Millî Eğitim Bakanlığınca, 2026 yılı öğretmenlerin iller arası isteğe bağlı yer değiştirme sonuçları açıklandı.
May 22, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
GSB yaz gençlik kampları başvuruları başladı
GENÇLİK ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Türkiye’nin farklı illerinde ücretsiz olarak düzenlenen yaz gençlik kampları için başvuruların...
May 22, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
YÖK’ten İstanbul Bilgi Üniversitesi açıklaması... 'Öğrenciler mağdur edilmeyecek'
TMSF tarafından el konulan Can Holding’in bünyesinde bulunan İstanbul Bilgi Üniversitesi hakkında yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararıyla...
May 22, 2026
Zehra25
,
Bilim ve Teknoloji
forumunda
SpaceX'ten rekor planı. Her saat başı roket fırlatılacak
Halihazırda uzaya en sık roket gönderen kurum olan SpaceX'in birkaç yıl içinde uzaya "saat başı roket göndermeyi hedeflediği" ortaya...
May 22, 2026
Zehra25
,
Bilim ve Teknoloji
forumunda
Spotify’dan “Reserved” özelliği. Sadık dinleyiciler için konser bileti ayrılacak
Spotify, sanatçıların en sadık dinleyicilerine konser bileti önceliği sağlayacak yeni “Reserved” özelliğini duyurdu. Sistemle birlikte...
May 22, 2026
Zehra25
,
Bilim ve Teknoloji
forumunda
NASA’dan büyüleyici Mars görüntüleri
NASA’nın uzay aracı, Mars yakın geçişi sırasında Kızıl Gezegen’in nadir görülen görüntülerini kaydetti. NASA’nın metalik asteroid...
May 22, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Yapay Zeka Gündemi #52
Bu haftanın yapay zeka gündemi; kurumsal ortaklıklardan işten çıkarmalara, yeni modellerden milyar dolarlık altyapı hamlelerine kadar...
May 22, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Yapay zeka ekosistemini bir araya getiren platform: Megatek
Megatek, küresel çapta yapay zeka ekosisteminin kaynaklarını tek bir çatı altında toplayan bir dizin platformu olarak faaliyet...
May 22, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Modal, 4.65 milyar dolar değerleme ile 355 milyon dolar yatırım aldı
Yapay zeka uygulamalarının çalışması için gerekli altyapıyı geliştiren Modal, 355 milyon dolar yatırım aldı. Şirketin 355 milyon...
May 22, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Microsoft PowerPoint için resmi ChatGPT eklentisi yayınlandı
OpenAI kurumsal üretkenlik araçlarındaki varlığını güçlendirmek adına çok önemli bir entegrasyon hamlesine imza atıyor. Şirket, dünya...
May 22, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Spotify'dan NotebookLM benzeri, podcast oluşturan yapay zeka uygulaması: Studio
Spotify, NotebookLM benzeri Studio adlı yeni bir bağımsız masaüstü uygulamasını piyasaya sürüyor. Spotify Labs tarafından geliştirilen...
May 22, 2026
Ana sayfa
Neler yeni