Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Neler yeni
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Son aktivite
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktivite
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Dakika dakika LGS
başlıklı bir konu başlattı.
Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınav Türkiye genelinde 81 ilde 920 ilçede 4 bin 244 okul binasında...
Haz 13, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
1 milyonu aşkın öğrenci başvurdu... LGS yapılıyor
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından düzenlenen Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınav, yapılıyor. 1 milyon 22 bin...
Haz 13, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Bakan Tekin’den ‘sınavda sessizlik’ uyarısı
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınav sırasında vatandaşları sessiz olmaya davet etti.
Haz 13, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
‘Amaç çocukların evde tek başına ekran karşısında vakit öldürmesini engellemek’
Öğretim yılının sonuna geliyoruz. Küçüklerin sıkılmadan oyalanacakları, büyüklerin de ilgi alanlarına göre gelişimlerine katkı...
Haz 13, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Suyun geleceğini resmettiler
İZMİR Doğalgaz ve İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle bu yıl 13’üncüsü düzenlenen geleneksel resim yarışması sonuçlandı.
Haz 13, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
TBMM Başkanı Kurtulmuş’tan LGS mesajı
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınava girecek öğrencilere başarılar diledi.
Haz 13, 2026
Zehra25
,
Aktüel Ürünler Kataloğu
forumunda
ŞOK 10 HAZİRAN 2026 AKTÜEL KATALOĞU
Alıntıdır.
Haz 13, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Deezer'dan farklı platformları da tarayan yapay zeka müzik tespit aracı: AI Music Detector
Müzik yayın platformu Deezer, AI Music Detector isimli aracını tanıttı. Araç, çeşitli akış platformlarındaki çalma listelerini tarayarak...
Haz 13, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Meta, içerik düzenleme uygulaması Edits için yapay zeka asistanı ve masaüstü sürümünü duyurdu
Meta dijital içerik üreticilerinin iş akışlarını hızlandırmak amacıyla popüler düzenleme platformu Edits uygulamasını güncelliyor. Mobil...
Haz 13, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Coinbase'den alım satım işlemleri yapabilen yapay zeka ajanları sunan araç: Coinbase for Agents
Geçtiğimiz haftalarda Robinhood'un kullanıcılar adına işlem yapabilen ajanları desteklemesinin ardından, Coinbase de yeni aracı Coinbase...
Haz 13, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
LGS öncesi okullarda hazırlıklar tamamlandı
LİSELERE Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınav öncesinde sınav merkezlerinde hazırlıklar tamamlandı.
Haz 12, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
LGS 13 Haziran'da yapılıyor... 1 milyon adaya son uyarılar
Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınava geri sayım sona ermek üzere. Yaklaşık 1 milyon adayın katılacağı yarınki sınav...
Haz 12, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Ara tatil uygulaması devam ediyor
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 2026-2027 eğitim ve öğretim yılında ara tatil uygulamasının devam edeceğini açıkladı.
Haz 12, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
YKS’de yeni uygulama... Adaylar her oturumda farklı sınıflara yerleştirildi
Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 20-21 Haziran’da uygulanacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) giriş belgeleri...
Haz 12, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Okul müdürü ifade verdi
AĞRI’nın Hamur ilçesine bağlı Soğanlıtepe İlkokulu’nda şubat ayında anasınıfı öğretmeni olarak göreve başlayan Irmak Ayşe Koparan (24)...
Haz 12, 2026
Ana sayfa
Neler yeni