Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Neler yeni
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Son aktivite
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktivite
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Dijital çağda en güçlü güvence finansal okur yazarlık
başlıklı bir konu başlattı.
SERMAYE Piyasası Kurulu (SPK) Başkanı Mahmut Sütcü, "Finansal okuryazarlık, dijital çağda en güçlü güvencemizdir" dedi.
Haz 16, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Malatya’da İnönü Üniversitesinde sekizli çarpraz karaciğer nakli
İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Karaciğer Nakli Enstitüsü, dünya tıp tarihine geçecek bir başarıya daha imza attı. Prof. Dr...
Haz 16, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Hatay’a 10 kütüphane
Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Hatay’daki 10 farklı okulda kütüphane kuruldu. 11 bin kitaptan oluşan bu kütüphanelerle...
Haz 16, 2026
Zehra25
,
Bilim ve Teknoloji
forumunda
Yapay zekanın yetenekleri korkuttu, erişim engeli getirildi
ABD'deki eşi benzeri görülmemiş ulusal güvenlik operasyonu, yapay zeka dünyasını sarstı. Sektörün önde gelen şirketlerinden Anthropic...
Haz 16, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
GPU altyapı sağlayıcısı Hydra Host, 100 milyon dolar yatırım aldı
GPU altyapı sağlayıcısı Hydra Host, 100 milyon dolar yatırım aldı. Şirketin 100 milyon dolarlık A serisi yatırım turuna Kindred Ventures...
Haz 16, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Yapay zeka uygulamalarında geçirilen süre üç yılda 100 katın üzerinde arttı
Yapay zeka uygulamalarına yönelik kullanıcı ilgisi hız kesmeden artmaya devam ediyor. Sensor Tower tarafından yayımlanan State of AI...
Haz 16, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Yapay zeka destekli siber güvenlik şirketi NewCore, 66 milyon dolar yatırım aldı
Yapay zeka destekli siber güvenlik şirketi NewCore, 66 milyon dolar yatırım aldı. Şirketin 66 milyon dolarlık yatırım turuna Cyberstarts...
Haz 16, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Sarvam, 1.5 milyar dolar değerleme üzerinden 234 milyon dolar yatırım aldı
Uçtan uca yapay zeka çözümleri geliştiren Sarvam, 234 milyon dolar yatırım aldı. Şirketin 234 milyon dolarlık B serisi yatırım turunun...
Haz 16, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Salesforce, yapay zeka destekli müşteri hizmetleri platformu Fin'i 3,6 milyar dolara satın alıyor
Kurumsal yazılım şirketi Salesforce, yapay zeka destekli müşteri hizmetleri platformu Fin'i 3,6 milyar dolar karşılığında satın...
Haz 16, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Eğitim yöneticileri için yeterlik çerçevesi
Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), eğitim kurumu yöneticilerinin sahip olmaları gereken bilgi, beceri, tutum ve değerlerin belirlenmesi...
Haz 16, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Randevu alma, hatırlatma ve takip süreçlerini otomatikleştiren yapay zeka destekli araç: Cal.ai
Cal adlı platformun yapay zeka ajanı Cal.ai, bireylerden büyük ölçekli şirketlere kadar farklı kullanıcı gruplarına hitap eden esnek bir...
Haz 16, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
YKS’ye kalan son günlerde nelere dikkat etmeli?
Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS), Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından Türkiye genelinde 20-21 Haziran tarihlerinde...
Haz 15, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
YKS hafta sonu yapılıyor
Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığınca düzenlenecek, 2 milyon 425 bin 628 adayın başvuru yaptığı 2026 Yükseköğretim...
Haz 15, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Öğrencilerin robotlarından uluslararası başarı
Bilecik'te, Bozüyük Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi MİSAN Robot Takımı, tasarladıkları robotlarla 6-8 Mayıs'ta Antalya'da...
Haz 15, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
'Kaygını Yönet, Potansiyelini Keşfet' ile Gençlik Dayanışması
Menarini Türkiye ve Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) işbirliğiyle hayata geçirilen ve Golden Pulse "Yılın En Başarılı Sosyal Sorumluluk...
Haz 15, 2026
Ana sayfa
Neler yeni