Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Neler yeni
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Son aktivite
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktivite
Zehra25
,
Bilim ve Teknoloji
forumunda
Xbox konsol fiyatlarına zam geliyor
başlıklı bir konu başlattı.
ABD'li teknoloji şirketi Microsoft, depolama ve bellek bileşenlerinin maliyetlerindeki yükselişten ötürü Xbox oyun konsollarının...
Haz 25, 2026
Zehra25
,
Bilim ve Teknoloji
forumunda
Apple, MacBook ve iPad fiyatlarına zam yaptı
Apple, yapay zeka sektöründeki veri merkezi yatırımlarının tetiklediği yüksek bellek ve depolama çipi maliyetleri nedeniyle MacBook ve...
Haz 25, 2026
Zehra25
,
Bilim ve Teknoloji
forumunda
Apple bazı popüler uygulamaları kaldırdı, Kremlin tepki gösterdi
ABD merkezli teknoloji devi Apple; Rusya’nın en popüler sosyal ağlarından VK’yı ve şirkete ait Zen, VK Video, VK Messenger, VK Music, VK...
Haz 25, 2026
Zehra25
,
Android & iOS
forumunda
Google’dan Play Store’da yeni dönem: Daha düşük komisyon ve alternatif ödeme seçenekleri
Google ve Epic Games arasındaki davanın sonuçlanmasıyla Epic Games ile anlaşmaya varan Google'ın Play Store komisyonlarını yüzde 20'ye...
Haz 25, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Figma, tasarım platformuna kod ve yeni yapay zeka araçları ekledi
Tasarım platformu Figma, kullanıcı deneyimini geliştirmeye yönelik kapsamlı bir güncelleme duyurdu. Güncelleme kapsamında platforma kod...
Haz 25, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Meta içerik üreticileri için yeni yapay zeka asistanını yayınladı
Sosyal medya dünyasında içerik üreticilerinin rekabeti her geçen gün artarken Meta platformdaki üretim süreçlerini baştan aşağı...
Haz 25, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
OpenAI ve Broadcom'dan LLM’ler için geliştirilen ilk yapay zeka çipi: Jalapeño
OpenAI'ın Broadcom ile yapay zeka çipleri üreteceğini geçen yıl sizlere aktarmıştık. OpenAI, Broadcom ile birlikte geliştirdiği ilk...
Haz 25, 2026
Zehra25
,
Aktüel Ürünler Kataloğu
forumunda
BİM 26 HAZİRAN 2026 AKTÜEL KATALOĞU
Alıntıdır.
Haz 25, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
‘Türkiye kuantum teknolojilerinde söz sahibi olacak’.. Yeni lisans programları açılacak
Yükseköğretim Kurulu (YÖK) ve Savunma Sanayii Başkanlığı (SSB) arasında ‘Savunma Sanayii Kuantum Teknolojileri Stratejik Yetkinlik...
Haz 24, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Öğretmenlere iklim değişikliği eğitimi
Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), öğretmenlerin iklim değişikliğiyle mücadele konusundaki yeterliliklerini güçlendirmek amacıyla çevrim...
Haz 24, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Mühendislikte kadın oranı tarihi zirvede
Mühendislik fakültelerinde kadın öğrencilerin oranı yükselmeye devam ediyor. Son 10 yılda mühendislik programlarında öğrenim gören kadın...
Haz 24, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Kampüs dışındaki eğitimler transkripte girecek
Yükseköğretim Kururlu (YÖK) üniversitelerde öğrenme anlayışını değiştirecek bir düzenleme yaptı. Yeni uygulama ile öğrencilerin kampüs...
Haz 24, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
YKS’de sıralamalar nasıl olacak?... Bu yılın sonuçları sadece 2026’ya benzeyecek
Haftasonu yapılan Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın (YKS) ardından adaylar en çok “Bu yıl hangi yıla benziyor?”, “Sıralamalar önceki...
Haz 24, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Türk sanatının zirvesi TÜRGEV'in 30. yılında buluştu
TÜRGEV'in 30. yıl programında sanat ve spor dünyasının tanınmış isimleri bir araya geldi. Genç müzisyenlerden oluşan GİF Orkestrası...
Haz 24, 2026
Zehra25
,
Bilim ve Teknoloji
forumunda
GTA 6 çılgınlığı başlıyor: Ön siparişler rekor kırmaya geliyor
Uzun süredir merakla beklenen GTA serisinin yeni halkası "Grand Theft Auto 6" için ön siparişler perşembe günü açılıyor. Yapım, henüz 19...
Haz 24, 2026
Ana sayfa
Neler yeni