Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Neler yeni
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Son aktivite
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktivite
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Yapay zeka destekli lojistik platformu Derya, 1.1 milyon dolar yatırım aldı
başlıklı bir konu başlattı.
Yapay zeka destekli lojistik ve yük taşımacılığı platformu Derya, 1.1 milyon dolar yatırım aldı. ABD merkezli şirketin 1.1 milyon...
Haz 30, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Güney Kore, çip ve yapay zeka alanında 1 trilyon dolarlık yatırım planını açıkladı
Yapay zeka yarışında artık sadece algoritmalar değil, onları besleyen çipler ve dev veri merkezleri de belirleyici hale geliyor...
Haz 30, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Melisa Sabancı Tapan ile AI.SU'yu konuştuk
Yapay zeka, insanların düşünme, öğrenme, karar alma ve birbirleriyle bağ kurma biçimlerini dönüştürürken, Sabancı Üniversitesi çatısı...
Haz 30, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
OpenAI'ın halka arzı 2027'ye sarkabilir: Sam Altman'ın hedefi 1 trilyon dolar değerleme
OpenAI'ın halka arz için başvuruda bulunduğunu sizlere aktarmıştık. OpenAI’ın uzun süredir beklenen halka arz süreci, şirketin değerleme...
Haz 30, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
DeepSeek'ten kullanıcı başına yanıt hızını yüzde 85'e kadar artırabilen yeni çıkarım optimizasyonu: DSpark
Çin merkezli yapay zeka girişimi DeepSeek, DeepSeek-V4 modellerinde yanıt üretim hızını artırmaya odaklanan yeni çıkarım optimizasyonu...
Haz 30, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Öğrenciler yaz tatilini nasıl değerlendirmeli?
Yaklaşık 18 milyon öğrenci 26 Haziran’da aldıkları karnenin ardından neredeyse 3 ay sürecek yaz tatiline başladı.
Haz 29, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Sınavlar bitti yaz tatili başladı
Öğrencilerimiz yorucu ve tempolu bir eğitim-öğretim yılıyla birlikte sınavlarını tamamladı. Bundan sonra ne oldu, neden oldu, nasıl oldu...
Haz 29, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Hibrit öğrenme modeli nasıl olmalı? Öğrenci nasıl faydalanmalı?
Hibrit öğrenme modeli son yıllarda eğitim dünyasında sıkça kullanılan kavramlardan biri hâline geldi. Ancak bir kavramın yaygınlaşması...
Haz 29, 2026
Zehra25
,
Bilim ve Teknoloji
forumunda
Türk gibi düşünecek yerli yapay zeka BİLGE için geri sayım
Türkiye'nin yerli ve milli yapay zeka modeli BİLGE, genel kullanıma açılmaya hazırlanıyor. Yerli yapay zeka, varsayılan kültür yerine...
Haz 29, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Ford, yapay zeka kalite süreçlerinde yetersiz kalınca 350 deneyimli mühendisi yeniden işe aldı
Otomotiv sektöründe yapay zekanın üretim ve kalite süreçlerindeki rolü giderek artarken, Ford’dan gelen son açıklamalar dikkat çekti...
Haz 29, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Google, hesaplama gücü sıkıntısı nedeniyle Meta'nın Gemini modellerine erişimini kısıtladı
Yapay zeka sektöründe küresel ölçekte yaşanan donanım ve bilgi işlem gücü darboğazı teknoloji devleri arasındaki iş birliklerini ve...
Haz 29, 2026
Zehra25
,
Aktüel Ürünler Kataloğu
forumunda
ŞOK 1 TEMMUZ 2026 AKTÜEL KATALOĞU
Alıntıdır.
Haz 29, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
“Eğitim küresel barışın en güçlü araçlarından biri"
Türkiye Eğitim Teknolojileri Zirvesi ve Fuarı (TETZ 2026), eğitim teknolojilerinin geleceğine yön veren isimleri İstanbul’da buluşturdu...
Haz 28, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
‘Moritanya’da çatı bir üniversite kurabiliriz’
Yükseköğretim Kurulu (YÖK) ile Moritanya İslam Cumhuriyeti Yükseköğretim ve Bilimsel Araştırma Bakanlığı arasında yükseköğretim...
Haz 28, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Lise öğrencileri uluslararası yaz akademisinde buluştu
Lise öğrencileri, bir hafta süren uluslararası yaz akademisinde işletme, finans, yapay zekâ, hukuk ve tıp alanlarında eğitim aldı...
Haz 27, 2026
Ana sayfa
Neler yeni