Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Neler yeni
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Son aktivite
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktivite
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
İzmir’de bilim ve uzay dolu bir yaz
başlıklı bir konu başlattı.
Dünyadaki iki uzay kampından biri olan ve 26 yıldır çocuklarla gençlere bilim, teknoloji, mühendislik ve uzay bilimleri alanlarında...
Tem 1, 2026
Zehra25
,
Bilim ve Teknoloji
forumunda
İsveç'ten Google'a 1,5 milyar dolarlık ceza
İsveç'teki bir mahkeme, teknoloji devi Google'ın, ödeme platformu Klarna'ya ait fiyat karşılaştırma şirketi PriceRunner'a yaklaşık 1,5...
Tem 1, 2026
Zehra25
,
Bilim ve Teknoloji
forumunda
Ne WhatsApp ne X. Anlık mesajlaşmada tercih değişti
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), kullanıcılar tarafından anlık mesajlaşmada WhatsApp yerine Instagram'ın tercih edildiğini...
Tem 1, 2026
Zehra25
,
Bilim ve Teknoloji
forumunda
NASA Ay'da üs kurmaya hazırlanıyor: 3 yeni görev açıklandı
NASA, Ay yüzeyinde kurulması planlanan kalıcı üs için üç yeni insansız kargo görevi başlatacağını açıkladı. Bilimsel ekipman taşıyacak...
Tem 1, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Payten'den yapay zeka destekli ödeme entegrasyonu asistanı: Payten Pia
Payten, yeni yapay zeka çözümü Payten Intelligent Assistant'ı (Pia) tanıttı. Payten Pia ile şirket, API entegrasyon süreçlerini yapay...
Tem 1, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Anthropic, Claude Fable 5'i yeniden küresel kullanıma açıyor
Anthropic, ABD hükümetiyle yürüttüğü görüşmelerin ardından Claude Fable 5’i yeniden küresel kullanıma açacağını duyurdu. Şirketin...
Tem 1, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Google'dan hızlı ve düşük maliyetli yeni görsel üretim modeli: Nano Banana 2 Lite
Google, yeni görsel üretim modeli Nano Banana 2 Lite’ı kullanıma sundu. Şirketin açıklamasına göre Nano Banana ailesinin en hızlı ve en...
Tem 1, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
X, yapay zeka araçlarının platform verilerini kullanmasını kolaylaştırmak için sunucu desteği başlattı
Sosyal medya platformu X yapay zeka dünyasıyla olan entegrasyonunu derinleştirmek ve veri paylaşım süreçlerini modernize etmek amacıyla...
Tem 1, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Anthropic'ten daha düşük maliyetli ajan kullanımına odaklanan yeni model: Claude Sonnet 5
Anthropic, yeni yapay zeka modeli Claude Sonnet 5’i duyurdu. Şirketin bugüne kadarki en ajan odaklı Sonnet modeli olarak tanımladığı bu...
Tem 1, 2026
Zehra25
,
Aktüel Ürünler Kataloğu
forumunda
BİM 30 HAZİRAN 2026 AKTÜEL KATALOĞU
Alıntıdır.
Tem 1, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Yurt dışında görev yapacak öğretmenlere eğitim
Millî Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yurt dışında görevlendirilecek öğretmen ve okutmanlara yönelik oryantasyon programı başlatıldı.
Tem 1, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
EGM boş plaka sorgulama nasıl yapılır? İstanbul, Ankara, İzmir ve tüm şehirler için boş plaka sorgulama
Yeni bir araç almak isteyen kişiler veya kullandığı aracın plakasını değiştirmek isteyen kişiler tarafından boş plaka sorgulaması...
Tem 1, 2026
Zehra25
,
Bilim ve Teknoloji
forumunda
ABD'de denetim tamamlandı. Anthropic modelleri geri dönüyor
Yapay zeka girişimi Anthropic, ABD yönetiminin yapay zeka modelleri "Claude Fable 5" ve "Mythos 5" üzerindeki ihracat kontrollerini...
Tem 1, 2026
Zehra25
,
Bilim ve Teknoloji
forumunda
WhatsApp'a dev güncelleme. Yeni dönemde numara şartı kalkıyor
Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, bütün kullanıcılarını yakından ilgilendiren yeni bir özellik getiriyor. Telefon...
Tem 1, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Google, gelen kutusu için yeni sesli arama aracı Gmail Live'ı test etmeye başladı
Google, Gmail'de yapay zeka destekli sesli arama deneyimini yeni bir aşamaya taşıyor. Şirket, I/O 2026 etkinliğinde tanıttığı Gmail Live...
Tem 1, 2026
Ana sayfa
Neler yeni