Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Neler yeni
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Son aktivite
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktivite
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Reddit, yapay zekayla mücadelede yine yapay zekaya başvuruyor
başlıklı bir konu başlattı.
Reddit, platformda giderek artan yapay zeka üretimi içeriklerle mücadele etmek için büyük dil modellerini (LLM) kullanmaya başladığını...
Tem 8, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Google, yapay zeka eğitimi için kullanıcıların medya içeriklerini kullanmaya başladı
Google, yapay zeka modellerini geliştirmek amacıyla kullanıcıların platformlarında oluşturduğu daha fazla veriyi kullanmaya...
Tem 8, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
xAI'ın yeni adı SpaceXAI oldu
Elon Musk'ın yapay zeka girişimi xAI, yeniden markalaşma sürecini tamamlayarak faaliyetlerini artık SpaceXAI adı altında sürdüreceğini...
Tem 8, 2026
Zehra25
,
Aktüel Ürünler Kataloğu
forumunda
A101 4 TEMMUZ 2026 AKTÜEL KATALOĞU
Alıntıdır.
Tem 8, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Fahamettin Akıngüç son yolculuğuna uğurlandı
KÜLTÜR Koleji, Kültür2000 Koleji ve İstanbul Kültür Üniversitesi'nin kurucusu, Mütevelli Heyeti Onursal Başkanı İnşaat Yüksek Mühendisi...
Tem 7, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Öge nasıl yazılır? TDK'ya göre Öge kelimesinin doğru yazımı
15. yüzyılda literatüre giren öge kelimesi öz Türkçedir. Bir bütünü oluşturan her bir parçaya öge denir. Örneğin özne, nesne, yüklem ve...
Tem 7, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
MEB’den ölçme değerlendirme raporu... Merkezi sınavlarda yeni soru dönemi
Milli Eğitim Bakanlığı’nın yayımladığı yeni bir araştırma raporu, merkezi sınavlarda kullanılacak beceri temelli soru anlayışının nasıl...
Tem 7, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Yaz tatilinde fiziksel aktivite... Çocuklar için hem oyun hem spor nasıl planlanır?
Karnesini alan bir çocuğun gözündeki parıltıyı hepimiz biliriz. O bakışta biraz sevinç, biraz rahatlama, biraz da “artık özgürüm”...
Tem 7, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Üniversite eğitiminde hazırlık sınıflarını okumak neden önemli?
Her eylül ayında yükseköğretim kurumlarımızda benzer bir döngü yaşanıyor. Yoğun bir sınav hazırlık sürecinin ardından üniversiteye adım...
Tem 7, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Eğitimine ara vermek zorunda kalmıştı: Fakülte birincisi oldu! 'Anka Kuşu gibi küllerimden doğdum'
Adana'da Çukurova Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü öğrencisi Deniz Önder (23), geçen yıl geçirdiği trafik kazasında ağır...
Tem 7, 2026
Zehra25
,
Bilim ve Teknoloji
forumunda
"X'in katili olacak" deniyordu. Aylık 500 milyon aboneye ulaştı
Meta'nın Elon Musk'ın X platformuna rakip olarak kurduğu ve ilk döneminde büyük ilgi gören Threads, aylık aktif kullanıcı sayısını 500...
Tem 7, 2026
Zehra25
,
Bilim ve Teknoloji
forumunda
Evrenin bebeklik döneminden gelen ışık keşfedildi
Avrupa Uzay Ajansı'nın Euclid Uzay Teleskobu, şimdiye kadar keşfedilen en yaşlı iki kuasarı tespit etti. Bu kuasarlardan Dünya'ya ulaşan...
Tem 7, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
İnsansı robotlar geliştiren Robotera, 148 milyon dolar yatırım aldı
İnsansı robotlar geliştiren Robotera, 148 milyon dolar yatırım aldı. Şirketin 148 milyon dolarlık yatırım turuna Chengtong Fund liderlik...
Tem 7, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
NotebookLM alternatifi 10 yapay zeka aracı
Google’ın yapay zeka destekli araştırma ve not alma aracı NotebookLM, kaynakları özetleme, belgelerle sohbet etme ve içerikleri farklı...
Tem 7, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Midjourney, Hollywood stüdyolarının yapay zeka kullanım kayıtlarını talep etti
Yapay zeka şirketi Midjourney ile Disney, Universal ve Warner Bros. arasında devam eden telif hakkı davasında yeni bir gelişme yaşandı...
Tem 7, 2026
Ana sayfa
Neler yeni