Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Neler yeni
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Son aktivite
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktivite
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
TYT birincisi Miraç başarısının sırrını açıkladı: Disiplinli çalışmak beni zirveye taşıdı
başlıklı bir konu başlattı.
2026 YKS'de Temel Yeterlilik Testi (TYT) Türkiye birincisi olan Miraç Koşar, başarısının sırrını istikrarlı çalışmaya ve ailesinin...
Dün 2:29 PM da
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Milli Eğitim Bakanlığı duyurdu: Artık 2. sınıf öğrencilerini de kapsayacak
Milli Eğitim Bakanlığınca, daha önce yalnızca 3. sınıf düzeyinde uygulanan İlkokullarda Yetiştirme Programı'nın (İYEP), yapılan mevzuat...
Zehra25
,
Bilim ve Teknoloji
forumunda
ABD ile Portekiz'i birbirine bağladılar: Google'dan yeni dev deniz altı kablosu
Teknoloji devi Google, bulut bilişim ve yapay zeka hizmetlerine yönelik artan talebi karşılamak amacıyla ABD ile Portekiz'i birbirine...
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Tempus AI, kanser takibi teknolojilerini güçlendirmek için Personalis’i 1,5 milyar dolara satın alıyor
Yapay zeka destekli sağlık teknolojisi şirketi Tempus AI, kanser hastalarının takibinde kullanılan teknolojilerini geliştirmek amacıyla...
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Anthropic’in 1,5 milyar dolarlık telif uzlaşması onaylandı
Yapay zeka şirketi Anthropic’in, bir grup yazar ve yayıncıyla vardığı 1,5 milyar dolarlık telif hakkı uzlaşması mahkemeden nihai onayı...
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Adobe, Project Indigo’yu yeni yapay zeka özellikleriyle güncelledi
Adobe, geçtiğimiz sene sizlerle paylaştığımız deneysel kamera uygulaması Project Indigo için yapay zeka destekli yeni özelliklerini AI...
Zehra25
,
Aktüel Ürünler Kataloğu
forumunda
A101 18 TEMMUZ 2026 AKTÜEL KATALOĞU
Alıntıdır.
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
YKS sonucu nasıl değerlendirilmeli?
Her yıl milyonlarca genç aylarca, hatta yıllarca emek vererek Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) hazırlanıyor.
Dün 12:05 AM da
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Yabancı Dil Yeterlilik Yazılı Sınav sonuçları
Millî Eğitim Bakanlığınca Uluslararası Diploma ve Sertifika Programları (UDSP) kapsamında düzenlenen Yabancı Dil Yeterlilik Yazılı...
Zehra25
,
Bilim ve Teknoloji
forumunda
AB, AliExpress'e acımadı. Rekor ceza kesti
Avrupa Birliği, platformundaki yasa dışı, güvensiz ve taklit ürünlerin satışını engelleyemediği gerekçesiyle Alibaba grubuna ait...
Zehra25
,
Bilim ve Teknoloji
forumunda
İşler bir türlü düzelmedi, rakibi harekete geçti. 53 milyar dolarlık teklif masada
Dijital ödeme sektörünün öncüsü PayPal, rakibi Stripe ve özel sermaye şirketi Advent International’dan gelen yaklaşık 53 milyar dolarlık...
Zehra25
,
Bilim ve Teknoloji
forumunda
Yapay zeka borçla çalışıyor
Yapay zeka altyapısına yüz milyarlarca dolar ayıran teknoloji devlerinin tahvil piyasasındaki borçlanma hamleleri, yatırımcı talebinin...
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
CuspAI, 2.6 milyar dolar değerleme üzerinden 450 milyon dolar yatırım aldı
Yapay zeka destekli malzeme keşfi girişimi CuspAI'ın 100 milyon dolar yatırım aldığını sizlere aktarmıştık. Şirket, yeni yatırım...
Dün 12:04 AM da
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Restoran teknolojisi girişimi FineDine AI'dan tam entegre yapay zeka platformu
Restoran teknolojileri alanında FineDine AI, bu hafta itibariyle tam entegre yapay zeka platformuna geçişini resmi olarak duyurdu. Bu...
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Netflix, Ben Affleck’in yapay zeka film yapım girişimi için 587 milyon dolar ödedi
Netflix'in Ben Affleck'in yapay zeka film yapım şirketi InterPositive'i satın aldığını aktarmıştık. Platform, oyuncu ve yönetmen Ben...
Ana sayfa
Neler yeni