Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Neler yeni
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Son aktivite
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktivite
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Google'dan yapay zeka video üretimini daha esnek hale getiren model: Gemini Omni 1.1 Flash
başlıklı bir konu başlattı.
Google, yapay zeka destekli video üretim modeli Gemini Omni 1.1 Flash'ı kullanıma sundu. Geliştiricilere yönelik yeni model, mevcut...
Ağu 28, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
OpenAI ve Anthropic'in de dahil olduğu 100'den fazla şirketten yapay zeka destekli siber saldırılara karşı ortak çağrı
OpenAI, Anthropic, Google, Microsoft ve Amazon'un da aralarında bulunduğu 100'den fazla şirket, yapay zeka destekli siber saldırılara...
Ağu 28, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Rektör öğrenci işlerinde... Kayıtları bizzat yaptı
Üniversite hayalini gerçekleştiren adaylar için 24 Ağustos'ta kayıt günleri başladı. Yerleştiği okula giden adaylar, öğrenci işleri...
Ağu 28, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
İstanbul’da yeni eğitim öğretim yılı için ulaşım ve trafik tedbirleri belirlendi
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında, 2026-2027 eğitim öğretim yılının başlaması...
Ağu 28, 2026
Zehra25
,
Bilim ve Teknoloji
forumunda
Çakır'dan tam isabet. Hem karada hem denizde vuruyor
ROKETSAN tarafından üretilen Yeni Nesil Seyir Füzesi ÇAKIR, atış testlerini başarıyla gerçekleştirdi. ÇAKIR Seyir Füzesi, farklı...
Ağu 28, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Yapay zeka girişimi Deep Cogito, 43 milyon dolar yatırım aldı
Yapay zeka girişimi Deep Cogito, 43 milyon dolar yatırım aldı. Şirketin 43 milyon dolarlık A serisi yatırım turuna TQ Ventures liderlik...
Ağu 27, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Kişisel yapay zeka asistanları geliştiren Instinct, 250 milyon dolar yatırım aldı
Kişisel yapay zeka asistanları geliştiren Instinct, 250 milyon dolar yatırım aldı. Şirketin 250 milyon dolarlık B serisi yatırım turuna...
Ağu 27, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Anthropic, Nscale ile yaklaşık 45 milyar dolarlık yapay zeka altyapısı anlaşması imzaladı
Yapay zeka şirketi Anthropic, artan işlem gücü ihtiyacını karşılamak için İngiltere merkezli yapay zeka altyapı şirketi Nscale ile...
Ağu 27, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Z.ai, gizemli Ox Alpha modelini GLM-5.3-Flash adıyla açık kaynak olarak yayınladı
Geçtiğimiz günlerde Ox Alpha adıyla ortaya çıkan gizemli modelin arkasındaki şirket belli oldu. Çin merkezli yapay zeka şirketi Z.ai, Ox...
Ağu 27, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Nvidia, ikinci çeyrekte 96,2 milyar dolar gelir elde etti
Yeni finansal sonuçlarını açıklayan Nvidia, 26 Temmuz 2026'da sona eren 2027 mali yılının ikinci çeyreğinde 96,2 milyar dolar gelir elde...
Ağu 27, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Google, Gemini Live platformuna sesli komutlarla çalışan dört yeni özellik ekledi
Kullanıcılarının yüzde 63'ünün sesli komutları tercih ettiği Gemini Live uygulaması dört yeni yetenek kazanıyor. Bu yeteneklerin...
Ağu 27, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Google Cloud'dan finans sektörüne özel ajan tabanlı yapay zeka çözümü: Gemini Enterprise for Financial Services
Hukuk ekiplerine özel yapay zeka platformu Gemini Enterprise for Legal çözümü ile gündeme gelen Google Cloud'un finans sektörüne yönelik...
Ağu 27, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
OpenAI, Hugging Face saldırısına ilişkin detaylı raporunu yayımladı
OpenAI, geçtiğimiz ay yapay zeka modellerinin test ortamının dışına çıkarak Hugging Face sistemlerine erişmesiyle sonuçlanan güvenlik...
Ağu 27, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
KPSS Ortaöğretim başvuruları başladı
Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığınca, 2026 Kamu Personel Seçme Sınavı (2026-KPSS Ortaöğretim) başvuruları başladı.
Ağu 27, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Türkiye-Azerbaycan yükseköğretim iş birliğinde yeni adım... Yükseköğretim Kurulu modeli Karabağ’a taşınıyor
Yükseköğretim Kurulunun (YÖK) Azerbaycan ile geliştirdiği uluslararası yükseköğretim iş birliği modeli Karabağ’a taşınıyor...
Ağu 27, 2026
Ana sayfa
Neler yeni