Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Neler yeni
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Son aktivite
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktivite
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
'Ailemle Okul Yolu' programı uyum haftasıyla başlıyor
başlıklı bir konu başlattı.
Millî Eğitim Bakanlığınca, okul öncesi eğitim ile ilkokul 1 ve ortaokul 5’inci sınıf öğrencilerinin okula uyum süreçlerini desteklemek...
Eyl 2, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Okuldan uzaklaşmada 14-17 yaş grubuna dikkat
İstanbul, Hatay ve Adıyaman’da yürütülen iki araştırma, çocukların eğitimden uzaklaşmasının çoğu zaman tek bir nedene bağlı olmadığını...
Eyl 2, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Darüşşafaka’dan 100 üniversiteliye burs
Darüşşafaka Cemiyetinin, anne veya baba kaybı yaşamış, maddi olanakları sınırlı ve akademik başarısı yüksek üniversite öğrencilerine...
Eyl 2, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
KYK yurt ücreti 1590 TL oldu
Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü’ne (KYK) bağlı öğrenci yurtlarında 2026-2027 eğitim öğretim yılında...
Eyl 2, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
ABD yaptırımı eğitime uzandı! İranlı gençlere sınav engeli
Trump yönetimi İran halkı ile yönetimi arasında ayrım yaptığını savunsa da son yaptırım adımları İranlı gençlerin eğitim yollarını da...
Eyl 2, 2026
Zehra25
,
Bilim ve Teknoloji
forumunda
Apple'da Tim Cook devri sona erdi. Yeni CEO belli oldu
Apple'da 15 yıllık Tim Cook döneminin ardından CEO koltuğuna şirketin donanım mühendisliğinden sorumlu kıdemli başkan yardımcısı John...
Eyl 2, 2026
Zehra25
,
Bilim ve Teknoloji
forumunda
GTA 6 hileleri neler olacak? Merakla bekleniyor
Milyonlarca oyunsever GTA 6'nın çıkmasını bekliyor. Diğer GTA serilerinde olduğu gibi GTA 6'da da hilelerin olması ihtimali var. Uzun...
Eyl 2, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
OpenAI, ChatGPT Health'i 325 milyondan fazla hasta verisini barındıran Epic ile entegre etti
OpenAI, sağlık alanındaki yapay zeka çalışmalarını genişletmeye devam ediyor. Şirket, ChatGPT Health'i ABD'nin önde gelen elektronik...
Eyl 2, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
OpenAI, kullanıma sunmaya hazırlandığı yeni yapay zeka modeli Astra hakkında detaylar paylaştı
OpenAI, yakında kullanıma sunmaya hazırlandığı yeni yapay zeka modeli Astra hakkında yeni detaylar paylaştı. Şirketin açıklamasına göre...
Eyl 2, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Perplexity'den hassas işlemler için yapay zeka destekli araç: Hybrid Compute
Yapay zeka asistanı Perplexity, geçtiğimiz şubat ayında sizlere aktardığımız otonom bilgisayar asistanı sistemini genişleterek Hybrid...
Eyl 2, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Google, Android kullanıcılarının eşyalarını nereye koyduğunu hatırlayacak
Google, Android kullanıcılarının önemli eşyalarını nereye koyduğunu hatırlamasını sağlayacak yeni bir Find Hub özelliğini kullanıma...
Eyl 2, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Meta, birden fazla konuşmacıyı ve dili ayırt edebilen Muse Voice Transcribe'ı tanıttı
Meta, ilk gerçek zamanlı ses algılama modeli Muse Voice Transcribe'ı kullanıma sundu. Meta Superintelligence Labs tarafından...
Eyl 2, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Google'dan Canva'ya rakip yapay zeka destekli tasarım aracı: Google Pics
Google'ın Canva benzeri yapay zeka destekli görsel tasarım uygulaması Google Pics'i sizlere daha önce tanıtmıştık. Google, üretken yapay...
Eyl 2, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Anthropic'ten yeni yapay zeka modelleri: Claude Fable 5.1 ve Claude Mythos 5.1
Anthropic, kodlama, bilgi yoğun görevler ve uzun süreli problem çözme süreçlerine odaklanan yeni yapay zeka modelleri Claude Fable 5.1...
Eyl 2, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Fei-Fei Li'nin girişimi World Labs'ten yeni dünya modeli: Atlas
Yapay zeka araştırmacısı Fei-Fei Li'nin kurucu ortakları arasında yer aldığı World Labs, mekansal zeka alanında geliştirdiği yeni dünya...
Eyl 2, 2026
Ana sayfa
Neler yeni