Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Neler yeni
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Son aktivite
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktivite
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
UBS, işe alımlarda yapay zeka yetkinliğini kriter haline getiriyor
başlıklı bir konu başlattı.
İsviçre merkezli bankacılık devi UBS, 2027 yılında şirkete katılacak junior çalışanlar için yapay zeka yetkinliğini işe alım...
Salı saat 8:09 PM'de
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
KOBİ'lere odaklanan AI-native işletme platformu: Promake AI
Kendini AI-native bir işletme platformu olarak tanımlayan Promake AI, küçük ve orta ölçekli işletmelerin dijital dünyada bir iş kurma...
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
OpenAI'ın baş bilim insanı Jakup Pachocki, yapay zeka araştırmalarında yavaşlama çağrısı yaptı
Yapay zeka şirketleri daha güçlü modeller geliştirmek için yarışırken OpenAI'ın baş bilim insanı Jakub Pachocki, yapay zeka...
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
ChatGPT, kullanıcıların yazım tarzını öğrenmek için Gmail, Slack ve Notion'dan yararlanacak
OpenAI, ChatGPT'nin kişiselleştirme yeteneklerini genişleterek kullanıcının tercihlerinin yanı sıra doğrudan yazım tarzını da...
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
WhatsApp, üçüncü taraf yapay zeka ajanları için yerel destek özelliğini test etmeye başladı
Mesajlaşma platformu WhatsApp, üçüncü taraf yapay zeka ajanları için yerel destek sunmaya hazırlanıyor. Yeni geliştirilen sistem...
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
PISA sonuçları bugün açıklanıyor... OECD Eğitim ve Beceri Başkanlığı Direktörü: Türkiye başarı hikâyesi yazıyor
PISA 2025 sonuçları, bugün Slovakya’nın başkenti Bratislava’da açıklanıyor. OECD Eğitim ve Beceri Başkanlığı Direktörü Andreas...
Salı saat 7:45 AM'de
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Uyum oyunla başladı
Yaklaşık 4 milyon okulöncesi, ilkokul 1 ve ortaokul 5’inci sınıf öğrencisi “Okula Uyum Haftası”na halat çekme, yumurta taşıma gibi...
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Çocukları için okuma yazma öğrendi
Kırklareli’nde yaşayan 4 çocuk annesi 35 yaşındaki Ayşe Çalış, çocuklarına derslerinde yardımcı olabilmek amacıyla Sosyal Dayanışma...
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Çantası hazır, kalemleri hazır… Peki çocuğunuz gerçekten okula hazır mı?
Eylül geldi. Okul alışverişleri yapıldı, çantalar dolduruldu. Yaz boyunca biraz bozulan uyku düzenini toparlama telaşı başladı. Ve...
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Okul zili çalmadan son günler
Öğretmenler, aileler ve öğrenciler tarafında büyük bir heyecanla beklenen, hayaller kurulan tatilin sonuna geliniyor. Tıpkı tatile...
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Okullarda uyum haftası başladı
Millî Eğitim Bakanlığına bağlı okullarda okul öncesi, ilkokul 1'inci sınıf ve ortaokul 5'inci sınıf öğrencilerine yönelik 'Okula Uyum...
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
KPSS maratonunun ilk günü tamamlandı
Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından düzenlenen ve 1 milyon 708 bin 329 adayın başvurduğu Kamu Personel Seçme Sınavı...
Zehra25
,
Bilim ve Teknoloji
forumunda
Huawei ve Xiaomi'den Apple'a karşı katlanabilir telefon hamlesi
Çinli teknoloji üreticileri Huawei ve Xiaomi, Apple'ın ürün tanıtımı öncesinde yeni amiral gemisi katlanabilir telefonlarını tanıttı...
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Mistral, 21 milyar euroyu aşan değerleme üzerinden 3 milyar euro yatırım aldı
Fransa merkezli yapay zeka şirketi Mistral, Seri D yatırım turunda 3 milyar euro yatırım aldı. Şirketin yatırım sonrası değerlemesi 21...
Zehra25
,
Aktüel Ürünler Kataloğu
forumunda
BİM 4 EYLÜL 2026 AKTÜEL KATALOĞU
Alıntıdır.
Ana sayfa
Neler yeni