Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Neler yeni
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Son aktivite
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktivite
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Bu doktorlar dikkat çekiyor: Hastalar yorgunluktan çift gördüklerini zannediyor! 'Onlar için tuhaf bir durum oluyor'
başlıklı bir konu başlattı.
İlkokul, ortaokul ve üniversitede aynı sıraları paylaşan tek yumurta ikizi doktor Yasin ve Furkan Çolak kardeşler, hekimlik mesleğini de...
Ocak 13, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Bilgiç çocuklar, Ata’larını unutmadı
İZMİR Çiğli Ataşehir’de eğitim öğretim hayatına devam eden Özel Bilgiç Çocuk Anaokulu öğrencileri, milli değerlerini unutmadı. Bilgiç...
Ocak 13, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Meslek lisesi zirvesi
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, mesleki eğitimde çağa uygun dönüşüm hazırlıklarının yapıldığını ve yeni alanların açılmasının gündemde...
Ocak 13, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Özel gereksinimli bireyleri iş hayatına kazandırmak neden önemli?
Özel gereksinimli bireyler yıllardır toplumun en kırılgan gruplarından biri olarak görülüyor ve çoğu zaman da yardım edilmesi gereken...
Ocak 13, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Akran zorbalığına karşı üç bakanlık el ele
Aile ve Sosyal Hizmetler, Milli Eğitim ve Sağlık bakanlıkları, akran zorbalığını önlemek amacıyla yıl boyunca ülke genelinde eğitim...
Ocak 13, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Sınıfta rahatsızlanan 13 yaşındaki çocuk hastanede hayatını kaybetti
Trabzon'un Of ilçesinde 13 yaşındaki ortaokul öğrencisi, sınıfta aniden rahatsızlanması üzerine kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Ocak 13, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Bakan Tekin: İki parametre ile müfredatımızı revize ettik
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Değişen dünya koşullarında, çocuklarımızın milli ve manevi değerlerine bağlı, ülkesinin değerlerine...
Ocak 13, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
2. Maarif Kongresi düzenlendi
"24 Kasım Öğretmenler Günü" kapsamında "Demokrasi, İnsan Hakları ve Kardeşlik" temasıyla düzenlenen "II. Maarif Kongresi", Millî Eğitim...
Ocak 13, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Bayrak şimdi onlarda... Caner öğretmen yazar ordusu kurdu
Ordu’da görev yapan sınıf öğretmeni Caner Sarıoğlu, yürüttüğü yaratıcı yazarlık projesiyle 25 sınıfta toplam 707 öğrencinin kendi...
Ocak 13, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Köyde bilim
Köy Okulları Değişim Ağı (KODA) köy okullarında eğitim gören çocukların kolay ulaşabilecekleri basit materyallerle bilimle tanıştıkları...
Ocak 13, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Bakan Tekin’den öğretmenlere üç ayrı mektup
Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesleğe yeni başlayan, kıdemli ve emekli öğretmenlere özel...
Ocak 13, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Öğretmenlik: Bir ömrün kalbine dokunan sessiz yolculuk
Eğitim, insanın kendini arayışıdır. Bir çocuğun hayatına giren ilk ışık çoğu zaman bir öğretmenin sözüyle, bakışıyla, sessizce kurduğu...
Ocak 13, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
24 Kasım’da her çocuk için kapsayıcı eğitim çağrısı
Her 24 Kasım’da Türkiye’de sınıfların, öğretmenler odalarının ve fakülte koridorlarının sesi değişir. Çiçekler ve mesajlar, plaketler ve...
Ocak 13, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Çocuk işçiliğinde sıfır tolerans: Türkiye’den ölçülebilir sonuçlar ve yeni nesil mücadele modeli
Türkiye, çocuk işçiliğiyle mücadelede mevsimlik tarım başta olmak üzere riskli alanlarda yalnızca çocuğu sahadan çekmeye değil, aileyi...
Ocak 13, 2026
Zehra25
,
Bilim ve Teknoloji
forumunda
İran’da “internet” yok, “intranet” var: 10 milyon kişinin geçim kaynağında kesinti
İran'da internet büyük ölçüde iç ağ ile sınırlı olduğu için yurttaşların dış dünyayla bağlantısı kısıtlı. Buna “intranet” deniyor. Ancak...
Ocak 12, 2026
Ana sayfa
Neler yeni