Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Neler yeni
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Son aktivite
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktivite
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Yarıyıl tatili öğretmenlerin mazerete bağlı yer değiştirme duyuruları yayımlandı
başlıklı bir konu başlattı.
Milli Eğitim Bakanlığı, aile birliği, sağlık, can güvenliği, engellilik durumu ve diğer nedenlerle il içi ilçe grupları arası ve iller...
Ocak 13, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Mesleki ve teknik ortaöğretim mezunu gençlerin istihdamına destek protokolü
MİLLİ Eğitim Bakanlığı, Kredi Garanti Fonu (KGF) ve Türkiye Halk Bankası A.Ş. arasında imzalanan ‘Mesleki Eğitim İş Birliği Protokolü’...
Ocak 13, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Üstün yetenekli çocukları nasıl tanırız?
Üstün yetenekli çocuklar için akademik başarı göstergelerden sadece biri. Bunun yanı sıra bu çocuklar, sanatsal alanlarda, liderlik...
Ocak 13, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Proje okullara öğretmen atama takvimi açıklandı
Millî Eğitim Bakanlığına (MEB) bağlı özel program ve proje uygulayan eğitim kurumlarına öğretmen atama ve yönetici görevlendirmesi ile...
Ocak 13, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Türkiye’de üstün yetenekli olmak
Elmaslar, ışıkla buluştuğunda parıldar; tıpkı üstün yetenekli bireylerin doğru ortam ve destekle potansiyellerini ortaya koymaları gibi...
Ocak 13, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Karne zamanı geldi
Yılın o vakti geldi. Sokaklarda ellerinde karneleri ile koşan çocuklar, WhatsApp gruplarında rakamları yarıştıran veliler ve yorgun...
Ocak 13, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Akıllı telefon aklımızı alıyor
Washington State Üniversitesi’nce Türkiye’nin de dahil olduğu 16 ülkeden 147 bin 943 öğrencinin analiz edildiği bilimsel meta-analiz...
Ocak 13, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
İstanbul’da okullara kar tatili
İstanbul’da beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime ara verildi. Valilikten yapılan açıklamaya göre, 12 Ocak Pazartesi günü...
Ocak 13, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Eğitime kar engeli
Yurdun birçok ilinde etkili olan kar yağışı ve buzlanma, eğitime ara verilmesine neden oldu. Kahramanmaraş, Bingöl ve Sivas Valilikleri...
Ocak 13, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
MEB: Özel eğitim desteklerinde yaş sınırı bulunmuyor
Millî Eğitim Bakanlığı (MEB), özel eğitim destek hizmetlerine 27 yaş sınırı getirildiğine dair haberlerin gerçeği yansıtmadığını...
Ocak 13, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Öğretmenler çocuklar için aileyi yazacak
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), öğretmenlerin pedagojik bilgi ve deneyimlerini yazarlık becerileriyle birleştirerek çocuk edebiyatına...
Ocak 13, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Kardan "Kız Kulesi" yapan çocuklar İstanbul'da
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Sivas'ın Koyulhisar ilçesindeki Kızılelma köyünde kardan İstanbul'daki Kız Kulesi'nin...
Ocak 13, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Eğitimde yapay zeka uygulamaları etik kılavuzu yayında
Millî Eğitim Bakanlığı (MEB) bünyesinde yürütülen yapay zekâ uygulamalarına ilişkin etik ilkelerin belirlenmesi amacıyla "Eğitimde Yapay...
Ocak 13, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Türk dünyası çocuk oyunları şenliği düzenlenecek
Millî Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından Türk dünyası ülkeleri arasındaki kültürel bağları güçlendirmeyi hedefleyen ‘Türk Dünyası Çocuk...
Ocak 13, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Tatil öncesi 'aile ve oyun' etkinlikleri
Millî Eğitim Bakanlığınca 'Dönem Sonu Kültür, Sanat ve Spor Faaliyetleri Haftası' kapsamında 12-16 Ocak'ta tüm okullarda etkinlikler...
Ocak 13, 2026
Ana sayfa
Neler yeni