Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Neler yeni
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Son aktivite
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktivite
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Trump’ın emperyalist hamleleri ve Avrupa’nın stratejik açmazı
başlıklı bir konu başlattı.
Avrupa Birliği (AB), ABD Başkanı Donald Trump’ın saldırgan bir şekilde ülkesinin etki alanını genişletmeye yönelik hamleleri ve hızla...
Ocak 15, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Küresel istikrarsızlık (çoklu kriz hali) ve Türkiye
Küresel sistem, son yıllarda eş zamanlı olarak yaşanan jeopolitik çatışmalar, ekonomik kırılganlıklar, demokrasi ve yönetişim sorunları...
Ocak 15, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Suça sürüklenen çocuk: Asıl fail kim?
Suçu İşleyen Çocuk mu, Çocuğu Suça Sürükleyen mi? Dünyada ve ülkemizde çok ciddi sorunlar var, gündem son derece yoğun. Ancak bu...
Ocak 15, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Lumumba’nın Dişi
Bir Mücadele İnsanının Unutulmaz Portresi Amerika’nın Venezuela Devlet Başkanı Maduro ve eşi Cilia Flores, bir ülkenin egemenliğini...
Ocak 15, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Öğrenciler 3 yılda mezuniyete olumlu bakıyorlar
Üniversite öğrencileri, Yükseköğretim Kurulu tarafından hayata geçirilmesi planlanan ve isteyen, başarılı öğrencilerin lisans...
Ocak 15, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Ebeveynler karneleri nasıl değerlendirmeli?
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) takvimine göre 2025-2026 eğitim öğretim yılının birinci dönemi 16 Ocak’ta sona eriyor.
Ocak 15, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
TR-YÖS başvuruları
ÖSYM 2026 Türkiye Yurt Dışından Öğrenci Kabul Sınavı (2026-TR-YÖS/1) başvurularının başladığını duyurdu.
Ocak 15, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
MEB Robot Yarışması 6-8 Mayıs'ta Antalya'da düzenlenecek
Millî Eğitim Bakanlığınca 6-8 Mayıs 2026 tarihleri arasında Antalya'da düzenlenecek 18. Uluslararası MEB Robot Yarışması, 16 kategoride...
Ocak 15, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Beyaz Baston Haftası... Eğitiminde herkes için eşit eğitim
YÖK tarafından yapılan açıklamaya göre; Türk yükseköğretim sisteminin küresel ve bölgesel rekabette gücünü artırmaya yönelik stratejik...
Ocak 15, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
9 il için sarı kodlu uyarı: Birçok ilde eğitime kar engeli... AKOM tarih verdi: İstanbul’a kar yeniden geliyor
Meteoroloji 9 il için sarı kodlu uyarı verirken, AKOM tarih vererek İstanbul’da karla karışık yağmur beklendiğini açıkladı. Bazı illerde...
Ocak 15, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Skild AI, 14 milyar dolar değerleme üzerinden 1,4 milyar dolar yatırım aldı
Robotik ve yapay zeka alanında çalışan Skild AI, 1,4 milyar dolar yatırım aldı. Şirketin 1,4 milyar dolarlık yatırım turuna SoftBank...
Ocak 15, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
X, Grok'un görüntü düzenleme yeteneklerine ilişkin politikalarını değiştirdi
Elon Musk'ın sosyal ağı X'in, cinselleştirilmiş ve rızaya dayanmayan görsel üretimi nedeniyle Grok'un görsel üretim özelliğini ücretli...
Ocak 15, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
OpenAI, Cerebras ile 10 milyar doların üzerinde çip anlaşması yaptı
OpenAI, yapay zeka çip üreticisi Cerebras Systems ile büyük ölçekli bir kapasite anlaşması yaptığını duyurdu. Buna göre Cerebras, bu...
Ocak 15, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
1X'ten Neo robotlarının videolardan öğrenmesini sağlayan yeni dünya modeli: 1X World Model
2025 yılının ilk yarısında öne çıkan insansı robotlardan söz ederken Neo'yu ve arkasındaki şirket 1X'i sizlere aktarmıştık. 1X, gerçek...
Ocak 15, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Salesforce, Slackbot'u yapay zeka ajanı olarak yeniden konumlandırıyor
Salesforce, Slack’i yalnızca ekip içi iletişimin yürütüldüğü bir platform olmaktan çıkarıp, kurumsal işlerin fiilen yürütüldüğü bir...
Ocak 15, 2026
Ana sayfa
Neler yeni