Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Neler yeni
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Son aktivite
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktivite
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Normal değil bunlar!
başlıklı bir konu başlattı.
Azalmayan risk iştahı; hafta başına çok yüksek jeopolitik risklerle başlamamıza rağmen global risk iştahı zerre bozulmadı. Hafta sonuna...
Ocak 20, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Susuzluktan medet ummak
Halkın çıkarlarını korumak ve geliştirmektir kamu yönetiminin görevi. Bu görevi yerine getirebilmek için en genel anlamıyla önüne iki...
Ocak 20, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
İyi Parti: İktidar iştahı, kimlik krizi
Hafta sonu İyi Parti’nin dördüncü olağan kurultayını takip ediyordum. Aslına bakarsanız CHP dışındaki partilerin kongre süreçlerini...
Ocak 20, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Öğrenciler 'insan olduğunu' kanıtlamak zorunda
Yapay zekâ tespit araçlarının eğitimde hızla yaygınlaşması, öğrencileri özgün üretim yapmanın yanında bunu kanıtlamaya da zorlayan yeni...
Ocak 20, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
18 Mart Çanakkale Zaferi yarışması
Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB) 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi'nin 111. yıl dönümüne özel resim, şiir ve hikaye yarışması düzenlenecek.
Ocak 20, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Açık Öğretim Lisesi’nde sınav sonuçları açıklandı
Açık Öğretim Lisesi 2025-2026 eğitim öğretim yılı birinci dönem sınav sonuçları açıklandı. Sonuçların ilan edilmesiyle birlikte ikinci...
Ocak 20, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Aileler sömestrde çocuklarıyla nasıl vakit geçirmeli?
Yarıyıl tatili öğrenciler için dönem boyunca süren yoğun ders temposuna kısa bir ara vermek ve dinlenmek adına önemli bir fırsat.
Ocak 20, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Dijital çağda latinceye ilgi arttı
Yaklaşık 10 yıldır Latince dersleri veren Filolog Dr. C. Cengiz Çevik, günümüzde konuşulmayan ama yaşayan bir dil olan Latinceye ilginin...
Ocak 20, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Bilim insanlarını eşleştirecek platform
ABD’deki John Hopkins Üniversitesi’nde lisans eğitimini burslu bir şekilde sürdüren Dila Öner, akademi dünyasında yaşanan emek...
Ocak 20, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Bu tatilde 'Tatil' mi yapsak?
Yaklaşık 19 milyon öğrencinin merakla beklediği 2026 yılının ilk büyük tatili 16 Ocak 2026 tarihinde başlıyor. Öğrenciler tatilde neler...
Ocak 20, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Aileler sömestrde çocuklarıyla nasıl vakit geçirmeli?
Tüm tatillerde olduğu gibi, sömestr tatili de öğrenciler için dönem boyunca süren yoğun ders temposuna kısa bir ara vermek ve dinlenmek...
Ocak 20, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
MEB'den yeni dergi: Young and Wise
Millî Eğitim Bakanlığınca ortaöğretim öğrencilerinin dil becerilerini ve okuma kültürlerini desteklemek amacıyla Young and Wise dergisi...
Ocak 20, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
MEB’den özel okullara 83 milyon lira ceza
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 2023-2024 ve 2024-2025 eğitim ve öğretim yıllarında ücret konusunda 1931 kuruma, toplam 83 milyon 16 bin...
Ocak 20, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Yağmur hasadıyla çevre bilinci
Başkent Ankara’da Maya Okulları tarafından hayata geçirilen “Yağmur Hasadı Projesi”, çocuklara erken yaşta çevre bilinci kazandırarak...
Ocak 20, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
X yeni algoritmasını açık kaynak olarak yayınladı: “Sizin İçin” akışı artık nasıl çalışıyor?
X'in mühendislik ekibinden güncellemeler yayınlayan Engineering X hesabı, paylaştığı bir gönderiyle yeni X algoritmasını açık kaynak...
Ocak 20, 2026
Ana sayfa
Neler yeni