Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Neler yeni
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Son aktivite
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktivite
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
İvme kaybı çağında: Rekabet, kırılganlık ve ekoloji
başlıklı bir konu başlattı.
Eşik Altı, Eşik Üstü: 2025 Listeleri ve Hayatta Kalma Stratejileri 2025 biterken, “kim nerede duruyor?” diye birkaç listeye göz attım...
Ocak 24, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Takdirname promosyonu
Bugünlerde oğlanla gelinden yana bahtımız çok açık, sürekli bize geliyorlar, tabii onların her gelişi bizim evde bir bayram rüzgarları...
Ocak 24, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Bir analog çağ masalı: Vermiglio
Analog çağ muhtemelen analog zamanda yaşamış son birey de öldüğünde tamamen kapanmış olacak. Kağıdın iletişimin temel aracı olduğu...
Ocak 24, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
ABD-Çin dijital rekabeti: Türkiye ne yapmalı?
İkinci Dünya Savaşı’nın ardından ABD öncülüğünde kurulan küresel düzen köklü bir dönüşümden geçiyor. Küresel rekabet, uzun yıllar...
Ocak 24, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Emeklide CHP in, Cumhur İttifakı out
Ana muhalefet partisi CHP, iki hafta önce, Yılmaz-Şimşek ikilisinin yanlış ekonomi politikasının yürürlüğe girmesiyle memur emeklisinin...
Ocak 24, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Eğitim teknolojileri vizyonu uluslararası arenada
Türkiye, eğitim teknolojileri alanında dünyanın önde gelen uluslararası organizasyonlarından biri olan BETT UK 2026'da eğitim...
Ocak 24, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Gençlerin çoğu onu ‘basit’ işler için kullanıyor... Yapay zekâ arkadaşınız değil
Bilişime ve Eğitime Erişimi Vakfı (BEEV) ile Veri Enstitüsü ortaklığında yapılan araştırmaya göre, Türkiye’deki 18-30 yaş aralığındaki...
Ocak 24, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Bilim Kafe’de üç kuşak bir arada
Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Bilim İletişimi Ofisi koordinasyonunda, İnönü Üniversitesi organizasyonuyla düzenlenen Bilim Kafe etkinliği...
Ocak 24, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Erasmus ile Bitlis'ten Prag’a
Bitlis Merkeze bağlı Değirmenaltı Köyü Ortaokulu tarafından hazırlanan ve 'Erasmus+' kapsamında kabul edilen proje ile 10 öğrenci ve 3...
Ocak 24, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Bodrum Anadolu Lisesi'nden uluslararası başarı
MUĞLA'nın Bodrum ilçesindeki Bodrum Anadolu Lisesi, '2026 Zayed Sürdürülebilirlik Ödülü' kapsamında 'Dünya Liseleri Avrupa ve Orta Asya'...
Ocak 24, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Mesleki eğitimde yeni model... Saha uygulamalarına göre revize edildi
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, mesleki ve teknik eğitimde sektörle iş birliğini güçlendiren yeni uygulamaların, nitelikli insan...
Ocak 24, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
ÖSYM, yılın ilk sınavını e-YDS ile yapacak
Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığınca, Elektronik Yabancı Dil Sınavı (e-YDS 2026/1) 24 Ocak'ta uygulanacak.
Ocak 24, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Yapay zeka ile anime videoları üretimi sağlayan platform: Elser
Elser, metinleri anime ve uzun videolara dönüştüren bir yapay zeka platformu olarak karşımıza çıkıyor. Kullanıcıların fikirlerini görsel...
Ocak 24, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Yapay Zeka Gündemi #40
OpenAI ile Elon Musk arasındaki gerilim tazminat talebi ve karşılıklı açıklamalarla sürerken, yapay zeka donanımları ve ürün tarafında...
Ocak 24, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Yeni nesil yapay zeka hızlandırıcı çiplere odaklanan Neurophos, 110 milyon dolar yatırım aldı
Austin merkezli fotonik çip girişimi Neurophos, A serisi yatırım turunda Gates Frontier liderliğinde 110 milyon dolar yatırım aldı...
Ocak 24, 2026
Ana sayfa
Neler yeni