Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Neler yeni
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Son aktivite
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktivite
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Çocukların sosyal ve duygusal gelişimi nasıl takip edilmeli?
başlıklı bir konu başlattı.
Çocuklar dünyaya geldiği ilk andan itibaren mutluluk, korku, üzüntü gibi pek çok duyguya sahip olur.
Ocak 31, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Teknoloji çağında insan beyni
İnsan, biyo-psiko sosyal bir varlık. İnsan; taştan, demirden yapılmış bir varlık değil. Yüz trilyonluk olasılıklı hücrelere sahip canlı...
Ocak 31, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Çocukların sosyal ve duygusal gelişimi nasıl takip edilmeli? Eğitim hayatına nasıl yön verilmeli?
Çocukluk yıllarım ile ilgili hatırladığım en gurur verici anılar, okul hayatım ile ilgili. Öğretmenim bir gün kulağıma “Keşke sen benim...
Ocak 31, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Okullarda ikinci dönem için geri sayım başladı… Eğitime ‘bayrak sevgisi’ temasıyla başlanacak
2025-2026 eğitim öğretim yılının ikinci dönemi, okullarda bayrak sevgisi, birlik ve ortak aidiyet bilincini güçlendirmeye yönelik eğitim...
Ocak 31, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
OpenAI'ın Sora uygulaması, lansman sonrasında düşüşe geçti
OpenAI’ın yapay zeka ile video üretmeye odaklanan uygulaması Sora, lansman dönemindeki hızlı yükselişin ardından ivme kaybetmeye...
Ocak 31, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Yapay Zeka Gündemi #41
Yapay zeka ekosistemi bu hafta hem ürün hem de yatırım tarafında hız kesmeden ilerledi. Apple’dan OpenAI’a, Google’dan Anthropic’e kadar...
Ocak 31, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
2026 belirsizlikten karar eşiğine: Yapay zeka ile yeniden inşa
2025, küresel girişimcilik ve teknoloji dünyasında deneme ve bekleme yılıydı; 2026 ise karar vermeyenlerin geride kalacağı bir eşik yılı...
Ocak 31, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Yapay zeka ajanlarının birbiriyle konuşması için oluşturulan sosyal ağ: Moltbook
Anthropic'in talebi üzerine adını Moltbot'a sonra da OpenClaw'a dönüştüren Clawdbot, son günlerde geliştiricilerin yoğun ilgisiyle karşı...
Ocak 31, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Google'dan kendi etkileşimli dünyalarınızı oluşturmanızı sağlayan araç: Project Genie
DeepMind'ın genel amaçlı yapay zeka ajanları için temel dünya modeli Genie 3'ten sizlere daha önce bahsetmiştik. O dönemde Genie 3'ü...
Ocak 31, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Gemini destekli Siri, güvenlik için kendi özel bulut altyapısına sahip olacak
Teknoloji dünyasının en büyük iki rakibi Apple ve Google'ın yapay zeka alanında stratejik bir iş birliğine imza attığını daha önce...
Ocak 31, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Müzik yayıncıları, Anthropic'e 3 milyar dolarlık telif davası açıyor
Yapay zeka dünyası ile yaratıcı endüstriler arasındaki gerilim, bugüne kadarki en yüksek profilli davalardan biriyle mahkeme salonlarına...
Ocak 31, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Apple, yapay zeka ses teknolojisi girişimi Q.ai'ı 2 milyar dolara satın aldı
Apple, 2014 yılında 3 milyar dolar karşılığında Beats'i satın alarak şimdiye kadarki en büyük satın alımını gerçekleştirmişti. Apple, şu...
Ocak 31, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Google, Chrome'a daha fazla Gemini özelliği ekliyor
2025'in Eylül ayında Google'ın yapay zeka asistanı Gemini'ı Chrome'a entegre ettiğini sizlere aktarmıştık. Google, şimdi de Chrome...
Ocak 31, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Microsoft, OpenAI yatırımıyla kârına 7,6 milyar dolar ekledi
Microsoft, 2026 mali yılının ikinci çeyreğine ilişkin finansal sonuçlarını açıkladı. Şirket, söz konusu dönemde gelirlerini yıllık bazda...
Ocak 31, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Yapay zeka şirketlerinin sağlık hamlesi: ChatGPT Health, Claude Health ve daha fazlası
2026’nın ilk günlerinde yayımlanan haberler, yapay zekanın sağlık alanındaki fiilî etkisini daha görünür hale getirdi. Buna göre her gün...
Ocak 31, 2026
Ana sayfa
Neler yeni