Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Neler yeni
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Son aktivite
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktivite
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Bakan Tekin’den Artvin’de sürpriz ziyaret
başlıklı bir konu başlattı.
Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, il değerlendirme toplantısı, okul ziyaretleri ve iftar programı için Artvin’e gitti. Bakan Tekin...
Şub 21, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Minik kalemler iyiliğin kitabını yazdı... Bir kitap bin olacak
İlkokul ve ortaokul öğrencilerinden oluşan yazar ekibinin hayal dünyasından çıkan hikayeler bir kitaba, o kitap da bir dayanışmaya...
Şub 21, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Ramazan’da eğitime destek
Türkiye’nin eğitim alanındaki ilk sivil toplum kuruluşlarından Darüşşafaka Cemiyeti, ramazan ayında hayırseverleri zekât, fitre ve...
Şub 21, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
MSÜ sınava giriş belgeleri
ÖSYM, 2026 Millî Savunma Üniversitesi Askerî Öğrenci Aday Belirleme Sınavı için giriş belgelerinin erişime açıldığını duyurdu.
Şub 21, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Girişimci Zülal Tannur, Demirören Medya ve Teknoloji MTAL öğrencileriyle bir araya geldi
FROM Your Eyes’in kurucusu ve CEO’su girişimci Zülal Tannur, 'Ön Yargısız Yapay Zeka ve Girişimcilik' başlıklı konferansta Demirören...
Şub 21, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Bilim İletişimi Ofisi bir yaşında
Yükseköğretim Kurulu (YÖK) bünyesinde kurulan Bilim İletişimi Ofisi birinci yılını doldurdu. Bir yılda düzenlenen 1200 Bilim Kafe...
Şub 21, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Meslek yüksekokulları OSB’lerde yaygınlaşacak
Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Erol Özvar, “Organize Sanayi Bölgeleri’ndeki (OSB)-Meslek Yüksekokulları (MYO) modelini tüm...
Şub 21, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Bir kız bin umut
Kız öğrencilerin ergenlikten yetişkinliğe geçiş sürecini çok boyutlu biçimde desteklemeyi amacıyla 'Bir Kız Bin Umut' Fırsat Eşitliği...
Şub 21, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Türk Eğitim Derneği burs başvuruları başladı
Türk Eğitim Derneği (TED), “Tam Eğitim Bursu” başvurularını başlattığını duyurdu. Maddi olanakları sınırlı ve akademik olarak başarılı...
Şub 21, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Ortak yazılı sınavlara yönelik soru tabloları yayımlandı
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yapılacak ortak yazılı sınavlar öncesinde konu ve soru dağılımlarına örnek olacak tablolar...
Şub 21, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Uluslararası Gençlik Ödülleri
Uluslararası Gençlik Ödülleri 19. Altın Kategori Ulusal Ödülü öğrencileri ödüllerini aldı. Türkiye genelinde 181 aktif Ödül Merkezi...
Şub 21, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Hataylı Ayşe Naz, ABD'de dünya birincisi oldu
HATAY'da yaşayan lise öğrencisi Ayşe Naz Kara (17), Uluslararası Copernicus Olimpiyatı'nda 'Doğa Bilimleri' dalında dünya birincisi...
Şub 21, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
10 adımda ‘dijital dayanıklılık’
Uzmanlar, ebeveynlerin çocukları için dijital dünyada güçlü bir rehber olması için yapabileceklerini 10 maddede sıraladı...
Şub 21, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Kabataş’ın İstiklal Madalyalı öğretmeni Galip Baba’nın mirası emin ellerde
Çanakkale ve Kurtuluş Savaşı’nda verdiği hizmetlerle İstiklal Madalyası alan Galip Vardar, Kabataş Erkek Lisesi’nin sembol...
Şub 21, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Vakıf üniversitelerinde de kontenjan azalacak... ‘MEB’in öğretmen planlaması dikkate alındı’
Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Erol Özvar, bu yıl devlet üniversitelerinde olduğu gibi önümüzdeki eğitim döneminde vakıf...
Şub 21, 2026
Ana sayfa
Neler yeni