Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Neler yeni
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Son aktivite
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktivite
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
BİLSEM değerlendirme sonuçları açıklandı
başlıklı bir konu başlattı.
Millî Eğitim Bakanlığınca, Bilim ve Sanat Merkezleri (BİLSEM) öğrenci tanılama ve yerleştirme süreci kapsamında yapılan ön değerlendirme...
Mar 2, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Akademiye personel alınacak
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Milli Eğitim Akademisi Başkanlığınca 903 sözleşmeli personel alımı yapılacak.
Mar 2, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
MSÜ’ye 645 bin 406 aday katılacak
Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) Askerî Öğrenci Aday Belirleme Sınavı, 1 Mart Pazar günü yapılacak. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi...
Mar 2, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Özel eğitim öğrencilerine 'Özel' kitap
Millî Eğitim Bakanlığınca yayımlanan Yaşam Becerileri Etkinlikleri Kitabı ile özel eğitim ihtiyacı olan öğrencilerin, günlük yaşam ve öz...
Mar 2, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Masal ve Meddah şenliği
İlkokul öğrencileri, 26 Şubat Dünya Masal Anlatma Günü dolayısıyla düzenlenen 'II. Masal ve Meddah Şenliği'nde bir araya geldi.
Mar 2, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Üstün başarı bursiyerleri belli oldu
Türk Eğitim Vakfı (TEV)’in 19 yıldır öğrencilere destek olmak amacıyla sağladığı ‘Üstün Başarı Bursu’nu bu yıl almaya hak kazanan...
Mar 2, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Yelda öğretmen ve öğrencilerinden iyilik hareketi
İZMİR'de Bornova Anadolu Lisesi'nde görev yapan ve meme kanserini yenen edebiyat öğretmeni Yelda Yiğit (47) ve öğrencileri, lösemi ve...
Mar 2, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
YÖKDİL adaylarının sınava giriş belgeleri erişime açıldı
Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) 8 Mart'ta düzenlenecek 2026 Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınavı'na (2026-YÖKDİL/1)...
Mar 2, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Çocuk gelişiminde geleneksel oyunların önemi
Dijitalin renkli, hızlı ve çok çeşitli dünyası çocukların artık oyun bahçelerinde değil, evlerinde bilgisayar başında vakit...
Mar 2, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Eğitime kar engeli
Yurdun birçok ilinde etkili olan kar yağışı ve buzlanma, eğitime ara verilmesine neden oldu. Valilikler, öğrencilerin ve çalışanların...
Mar 2, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Özel okullara ücret soruşturması... Eğitim ücreti, yemek, kıyafet ve kırtasiye fiyatları incelenecek
Rekabet Kurumu, son dönemde artan fiyatlara ilişkin şikâyetler üzerine 19 özel okul hakkında soruşturma başlatıldığını açıkladı.
Mar 2, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Milli sporcular yerleştirme sonuçları açıklandı
Milli Eğitim Akademisinin milli sporcular için beden eğitimi alanı hazırlık eğitimi yerleştirme sonuçları açıklandı.
Mar 2, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
‘Kampüsten Mahalleye İyilik Sağlık Hareketi’
Yükseköğretim Kurulu öncülüğünde üniversitelerde kurulan bilim iletişimi ofisleri topluma doğrudan katkı sunmaya devam ediyor.
Mar 2, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
'Ağaç Dede'ye çocuklardan büyük ilgi
KAYSERİ'de 'Ağaç Dede' olarak bilinen ve bugüne kadar 1 milyondan fazla fidanı toprakla buluşturan Mustafa Göçer (69) doğa sevgisi...
Mar 2, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Oxfordlu matematikçinin isyanı: YKS soruları beynimi yaktı
Oxford Üniversitesi’nde görev yapan matematikçi Dr. Tom Crawford, 2021 yılındaki YKS’de çıkan soruları YouTube’da çözmeye çalıştı. Ancak...
Mar 2, 2026
Ana sayfa
Neler yeni