Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Neler yeni
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Son aktivite
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktivite
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Aile Eğitim Bülteni yayında
başlıklı bir konu başlattı.
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından Aile Eğitim Bülteni'nin Mayıs sayısı, "Okul Öncesi Dönemde İlgi ve Yeteneklerin Desteklenmesi"...
May 5, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Çağrı merkezi görüşmelerini yapay zeka ile analiz eden araç: CallMetric AI
Çağrı merkezleri, şirketler için müşterilerin sorularını yanıtlamak, sorunlarını çözmek ve teknik destek, satış, pazarlama ya da...
May 5, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Yapay zeka şirketi Deepinfra, 107 milyon dolar yatırım aldı
Yapay zeka şirketi Deepinfra, 107 milyon dolar yatırım aldı. Şirketin 107 milyon dolarlık B serisi yatırım turuna 500 Global ve Georges...
May 5, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
QNBEYOND Hızlandırma Programı'nın 8. dönemine kabul edilen 9 girişim
QNB Türkiye’nin inovasyon laboratuvarı QNBEYOND tarafından yürütülen QNBEYOND Hızlandırma Programı’nın 8. dönemine kabul edilen...
May 5, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Anthropic ve OpenAI, kurumsal yapay zeka için milyar dolarlık yeni girişim modelleri geliştiriyor
Anthropic, kurumsal yapay zeka hizmetlerinin yaygınlaştırılmasına odaklanan yeni bir girişim ortaklığı kurduğunu duyurdu. Yeni girişimin...
May 5, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
OpenAI, okullar ve şirketler için ayrı bir ChatGPT iOS uygulaması yayınladı
OpenAI, yapay zeka araçlarının kurumsal alandaki kullanımını daha düzenli bir yapıya kavuşturmak adına önemli bir adım atıyor. Şirket...
May 5, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Sierra, 15 milyar dolar değerleme üzerinden 950 milyon dolar yatırım aldı
Yapay zeka ajanları geliştiren Sierra'nın 350 milyon dolar yatırım aldığını daha önce sizlere aktarmıştık. Şirket, yeni bir yatırım...
May 5, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Yerli mobil oyun stüdyosu Mindtail, 2 milyon dolar yatırım aldı
Yerli mobil oyun stüdyosu Mindtail, tohum öncesi turunda 2 milyon dolar yatırım aldı. APY Ventures liderliğindeki yatırım, Inveo...
May 5, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Destansı Öfke Operasyonu'yla tanışın: Devasa fiyasko operasyonu*
Amerika’nın İran’la savaşı daha sakin bir aşamaya girdi: Diplomatik gösteriler, kesintili müzakereler ve bir anlaşma için bitmek...
May 5, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Faiz mi haram, enflasyon mu?
Faiz haram mı değil mi derken asıl faturayı kesen enflasyon. Zira enflasyonda hedef tutmayınca sadece market fiyatları değil, Hazine’nin...
May 5, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
“Benim Hüzünlü Orospularım” Tuğba Arslan
“Âşık olarak düzüşmenin zevkini tatmadan ölmeye kalkma sakın.” İnsanoğlu, içindeki en karanlık odalarda en çok iki şeyi arzular: ya...
May 5, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
CHP’ye bir öneri
Türkiye iç siyaseti hızla gerilimli bir hat üzerinde ilerliyor. AKP ve CHP arasında ipler gerildikçe AKP’nin çözüm süreciyle ilgili...
May 5, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Trump’ın Hürmüz planı: Proje özgürlük
3 Mayıs’ta Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı Donald Trump, kısa bir sosyal medya paylaşımıyla tarihi bir adım attı: “Pazartesi...
May 5, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Tarihi bir dönemeçte 1 Mayıs’ın ardından
Dünya savaşlarının büyük yıkım bakiyeleri tamamen geride kalmış değil. Bugün de yeni tür bir dünya savaşı karabasanının kuvvetle ihtimal...
May 5, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Kaymakam
Türk siyasetinin geçmişten beri gelen bazı kalıtsal sorunları vardır. Keskin siyasal cepheleşme nedeniyle kendi mutlak doğrularına...
May 5, 2026
Ana sayfa
Neler yeni