Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Neler yeni
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Son aktivite
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktivite
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Jeoloji nedir? Jeolog ne demek? Jeoloji neyi inceler hakkında kısaca bilgiler
başlıklı bir konu başlattı.
Yeryüzü pek çok farklı katmandan oluşur. Bu katmanlar çekirdeğe kadar iner ve her birinin birçok değişik görevleri vardır. Bu konu ile...
May 15, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Jainizm nedir? Jainizm dini ne zaman ve nasıl ortaya çıkmıştır? Jainizm tarihi, özellikleri ve kurucusu hakkında bilgi
Jainizm, M.Ö. 1. yüzyılda Hindistan'da ortaya çıkmış bir dindir.'Jain Dharma'' ve ''Caynizm'' adıyla da bilinir. Belli başlı öğretileri...
May 15, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Kapitalizm nedir? Kapitalist ne demek? Kapitalizm nasıl ortaya çıkmıştır? Kapitalizm ve tarihi hakkında bilgi
Günümüzde en çok merak edilen konulardan birisi de Kapitalizmin ne olduğudur. Hakkında pek çok farklı teori olsa da herkes Kapitalizmin...
May 15, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
İslam Ve Din Bilimleri Bölümü nedir ve mezunu ne iş yapar? Bölümü olan üniversiteler, dersleri ve iş imkanları
İnsanlar hayatlarını kaliteli ve sıkıntısız geçirmek için sağlam ve seveceği işler aramaktadır. Meslek sahibi olmak için ise gerekli...
May 15, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
İngiliz Dili Ve Edebiyatı Bölümü nedir ve mezunu ne iş yapar? Bölümü olan üniversiteler, dersleri ve iş imkanları
Üniversite tercih döneminde özellikle lisans bölümleri oldukça fazla araştırılmaktadır. İngiliz dili ve edebiyatı bölümü dil...
May 15, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
İnşaat Teknolojisi Bölümü nedir ve mezunu ne iş yapar? Bölümü olan üniversiteler, dersleri ve iş imkanları
Meslek seçimi yapmak oldukça önemlidir. Kişisel yeteneklere ve ilgi alanlarına göre meslek seçimi yapılmalıdır. Son zamanlarda ise...
May 15, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
İşletme Bilgi Yönetimi Bölümü nedir ve mezunu ne iş yapar? Bölümü olan üniversiteler, dersleri ve iş imkanları
Meslek seçimleri yaparken pek çok detaya dikkat etmek gerekir. Özellikle de ilgi alanına göre bir meslek seçilmeli. Son yıllarda ise...
May 15, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Kamu Yönetimi Bölümü nedir ve mezunu ne iş yapar? Bölümü olan üniversiteler, dersleri ve iş imkanları
Kamu yönetimi devlet ve vakıf üniversitelerinin İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde yer alan 4 yıllık bir lisans programıdır. Mezun...
May 15, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Kanatlı Hayvan Yetiştiriciliği (Myo) Bölümü nedir ve mezunu ne iş yapar? Bölümü olan üniversiteler, dersleri ve iş imkanları
Türkiye’de birçok üniversite bölümü bulunmaktadır. Bu bölümler arasında Kanatlı Hayvan Yetiştiriciliği bölümü de bulunmaktadır. Kanatlı...
May 15, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Jeodezi Ve Fotogrametri Mühendisliği Bölümü nedir ve mezunu ne iş yapar? Bölümü olan üniversiteler, dersleri ve iş imkanları
Yüksek öğretim sürecinde bireylere mesleki alanlarda bilgi ve beceri kazandırmak amaçlanmaktadır. Her meslek için açılan bölümlerde ise...
May 15, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Kanuni Sultan Süleyman kimdir? I. Süleyman dönemi savaşları ve olayları neler? Kanuni'nin hayatı, sözleri ve kişiliği
Kanuni Sultan Süleyman Osmanlı imparatorluğunun en güçlü padişahlarından birisidir. Muhteşem Süleyman olarak da bilinmektedir. Kanuni...
May 15, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
IV. Mehmed kimdir? IV Mehmed dönemi olayları ve 4. Mehmet'in hayatı
IV. Mehmed 2 Ocak 1642 tarihinde İstanbul'da doğdu. 1648 yılında Sultan İbrahim'in tahttan indirilmesi üzerine, henüz 6 yaşındayken...
May 15, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
IV. Mustafa kimdir? IV. Mustafa dönemi olayları ve 4. Mustafa'nın hayatı
IV. Mustafa, Osmanlı İmparatorluğunun 29. padişahıdır. Babası Abdülhamid Han, annesi Ayşe Sineperver Sultandır. Hükümdarlığı sadece 14...
May 15, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
IV. Murad kimdir? IV. Murad dönemi olayları ve 4. Murat'ın hayatı
Osmanlı döneminde pek çok önemli kişi padişahlık yapmıştır. Bu padişahlardan en önemlileri arasında da IV. Murad yer almaktadır. IV...
May 15, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
İslam Felsefesi nedir? İslam Felsefesi temel kavramları ve temsilcileri hakkında bilgi
İslam felsefesi, Müslüman düşünürler tarafından ''kainat, yaratıcı, var oluş, düşünce, ruh'' gibi konuların ele alındığı felsefeye...
May 15, 2026
Ana sayfa
Neler yeni