Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Neler yeni
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Son aktivite
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktivite
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
İsim Tamlaması Nedir? Türleri Nelerdir? İsim (Ad) Tamlaması Konu Anlatımı Ve Örnekleri
başlıklı bir konu başlattı.
İsimler tek başına her zaman belli bir varlık ya da kavramı belirtmek için yeterli olmazlar. Bu sebeple isim tamlamalarına ihtiyaç...
May 15, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Kaim ne demek? Kaim nedir? Kaim TDK kelime anlamı
Birçok değişik anlamı ile beraber kaim kelimesi Türkçe içerisinde yer alan sözcüklerden biridir. Her ne kadar çok fazla bilinmese dahi...
May 15, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Katre ne demek? Katre nedir? Katre TDK kelime anlamı
Türkçede çok kullanılmayan, ancak son dönemlerde merak edilip İnternetten araştırılan kelimelerden biri olarak katre öne çıkıyor. Peki...
May 15, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Kaypak ne demek? Kaypak nedir? Kaypak TDK kelime anlamı
Kaypak, üzerinden kolaylıkla kayılabilen, kaygan ve kayağan anlamına gelir. İkinci bir anlamı ise, sözünde durmayan, sözünden dönen ve...
May 15, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Kapitülasyon ne demek? Kapitülasyon nedir? Kapitülasyon TDK kelime anlamı
Günlük hayatta kullandığımız kelimeler kadar kelime haznemiz geniştir. Türkiye birçok medeniyetten etkilenmesi hasebiyle binlerce farklı...
May 15, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Karahanlı Devleti tarihi - Karahanlılar Kuruluşu, Kurucusu, Hükümdarları, Sınırları Ve Yıkılışı hakkında özet bilgi
Türk tarihinde kurulmuş olan birçok devlet bulunmaktadır. Bu devletler kimi zaman imparatorluk haline gelmiş kimi zaman ise sadece...
May 15, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
İstibdat Ne Demek? İstibdat Nedir? İstibdat Kelimesi TDK Sözlük Anlamı
İnternette son dönemlerde en fazla karşılaşılan kelimelerden biri olarak istibdat geliyor. Türkçede yer almasına rağmen bilinmeyen nadir...
May 15, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Kanka Ne Demek? Kanka Olmak Nedir? Kanka Kelimesi TDK Sözlük Anlamı
Türkçede bazı ifadeleri daha uygun şekilde dile getirebilmek için kısaltma yapılır. Bu kısaltmalardan biri de kanka sözcüğüdür. Peki...
May 15, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
İttihat Ne Demek? İttihat Nedir? İttihat Kelimesi TDK Sözlük Anlamı
Eski dönemlerde daha yaygın kullanılan kelimelerden biri olarak İttihat sözcüğü öne çıkmaktadır. Gündelik yaşamda da hala kullanılsa...
May 15, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
İskitler kimdir ve nerede yaşamıştır? İskitler Türk müdür? İskitler tarihi hakkında bilgi
İskitler, Bozkır kavimleri içinde gerek siyasi tarihleri gerek kültürleri bakımından önemli bir yere haizdir. Altı Kavimler...
May 15, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
İskandinav ülkeleri nelerdir ve hangileri? İskandinav ülkelerinin isimleri, başkentleri, nüfusları ve para birimleri
Avrupa'nın en kuzeyinde yer alan ülkelere ''İskandinav ülkeleri'' denir. Bu ülkeler sırasıyla Danimarka, Finlandiya, İsveç, Norveç ve...
May 15, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Işık Kirliliği nedir ve çeşitleri nelerdir? Işık Kirliliği nedenleri ve nasıl önlenir çözüm yolları
Deniz Kirliliği ve hava kirliliği çok fazla duyduğumuz kavramlardır. Işık kirliliği çok fazla duyulmuş olmasa da dünyamızı tehdit eden...
May 15, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Karbon döngüsü nedir ve nasıl gerçekleşir? Karbon döngüsü aşamaları, yararları ve zararları
Karbon Döngüsü madde döngüleri içerisinde yer alır. Son zamanlarda bu konu ile ilgili çok fazla araştırma yapılmaktadır. Karbon döngüsü...
May 15, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Kanuni Esasi nedir ve kim tarafından ne zaman ilan edildi? Kanuni Esasi özellikleri ve maddeleri
Kanuni Esasi Osmanlı tarihinde önemli bir yere sahiptir. Kanuni esasi nedir ve kim tarafından ne zaman ilan edildi, Kanuni esasi...
May 15, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Jiroskop nedir ve ne işe yarar? Jiroskop nerelerde kullanılır ve nasıl çalışır
Günümüzde bilinmekte olan jiroskop sektörel bazlı olarak kullanılmaktadır. Jiroskop nedir ve ne işe yarar? Jiroskop nerelerde kullanılır...
May 15, 2026
Ana sayfa
Neler yeni