Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Neler yeni
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Son aktivite
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktivite
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
OpenAI kurucu ortağı Andrej Karpathy, Anthropic ekibine katıldı
başlıklı bir konu başlattı.
Son yıllarda OpenAI, Google ve Anthropic gibi şirketler arasında hem işlem gücü hem de üst düzey araştırmacılar için yoğun bir rekabet...
May 20, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Google AI Studio, dakikalar içinde mobil uygulama geliştirmenize olanak sağlayacak
Yapay zeka destekli yazılım araçları, uygulama geliştirme süreçlerini giderek daha hızlı ve erişilebilir hâle getirirken, Google bu...
May 20, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Google'ın Canva benzeri yapay zeka destekli görsel tasarım uygulaması: Google Pics
Yapay zeka destekli tasarım araçları son dönemde hızla yaygınlaşırken teknoloji şirketleri de bu alandaki rekabeti artırıyor. Google...
May 20, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
143 yıllık lisenin robot takımı dünya 2’ncisi oldu
BURSA’nın 143 yıllık eğitim çınarı olan Bursa Erkek Lisesi'nin (BEL) öğrencileri, 4 ay boyunca okulda öğretmenleriyle tasarlayıp, hazır...
May 20, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Malatya’da eğitime 1 gün ara
Merkez üssü Malatya’nın Battalgazi ilçesi olan 5.6 büyüklüğündeki deprem sonrasında il genelinde eğitim öğretime bir gün ara verildi.
May 20, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Meslek lisesi öğrencilerinin eserlerine ödül
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından düzenlenen ve mesleki ve teknik ortaöğretim kurumlarında öğrenim gören öğrencilerin yıl boyunca...
May 20, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Bakan Tekin’den 19 Mayıs mesajı... Gençlik Türkiye Yüzyılı’nın taşıyıcı gücüdür
Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, 19 Mayıs 1919’un...
May 20, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Bakan Bak, gençler ve sporcularla birlikte Anıtkabir'de
GENÇLİK ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, '19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı' nedeniyle 81 ilden gelen gençler ve...
May 20, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
YÖK Başkanı Özvar’dan 19 Mayıs mesajı
Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Erol Özvar, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla sosyal medya hesabından bir...
May 20, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Akdeniz’i buluşturan proje
Türkiye, Yunanistan ve İtalya’dan yaklaşık 200 öğrenci lavanta yetiştirerek kimyasal içerme-yen ıslak mendil ve bakım ürünleri geliştirdi.
May 20, 2026
Zehra25
,
Bilim ve Teknoloji
forumunda
İnsanlığın sonu mu geliyor? Robot atağı nüfusu tolere edebilir
Barclays'e göre Çin'in insansı robot üretimi, 2035 yılına kadar nüfus azalmasını telafi edebilir. Barclays tarafından yayınlanan bir...
May 20, 2026
Zehra25
,
Bilim ve Teknoloji
forumunda
Google'dan büyük yapay zeka hamlesi
Google, arama motorunu restoran rezervasyonu yapabilen ve haberleri takip edebilen yapay zeka destekli bir asistana dönüştürmeyi...
May 20, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Google I/O 2026'da öne çıkan tüm yenilikler
Google I/O 2026'da Gemini 3.5 yapay zeka modelleri ailesi, Arama ve Gmail için yeni özellikler ve Project Aura akıllı gözlükleri dahil...
May 20, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Yerli sağlık girişimi Viseur AI, 350 bin dolar yatırım aldı
Yerli sağlık girişimi Viseur AI'ın Decacorn Angels’tan yatırım aldığını 2025'in mart ayında sizlere aktarmıştık. Şirket, yeni bir...
May 20, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Google'dan OpenClaw benzeri yapay zeka agent'ı: Gemini Spark
Google, I/O 2026 etkinliğinde "agentic AI" vizyonunu genişleten yeni yapay zeka ürünü Gemini Spark'ı duyurdu. Şirketin açıklamasına göre...
May 20, 2026
Ana sayfa
Neler yeni