Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Neler yeni
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Son aktivite
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktivite
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Bakan Tekin: Eğitim-öğretime yapılan yatırımlar, çok büyük katma değerler üretecek
başlıklı bir konu başlattı.
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Eğitim-öğretime yapılan yatırımların ülkenin geleceğine yapılan yatırımlar olduğunu, eğitim ve öğretim...
Haz 18, 2026
Zehra25
,
Bilim ve Teknoloji
forumunda
Trump'ın istediği oldu, Apple anlaştı
ABD Başkanı Donald Trump, Apple'ın ABD'de çip üretmek için Intel ile işbirliği yapacağını söyledi. ABD Başkanı Donald Trump, Truth...
Haz 18, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Google'ın Gemini çalışmalarında kilit rol oynayan Noam Shazeer, OpenAI'a geçiyor
Google’ın Gemini çalışmalarının eş liderlerinden Noam Shazeer, şirketten ayrılarak OpenAI’a katılacağını açıkladı. Shazeer, X üzerinden...
Haz 18, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Odyssey, 1.45 milyar dolar değerleme üzerinden 310 milyon dolar yatırım aldı
Gerçek dünyayı bilgisayar içinde kopyalayan yapay zeka teknolojileri geliştiren Odyssey, 310 milyon dolar yatırım aldı. Şirketin 310...
Haz 18, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
ChatGPT'nin zamanlanmış görevleri artık tek bir merkezden yönetilebilecek
OpenAI, ChatGPT'nin proaktif asistan özelliklerini güçlendirmeye yönelik yeni bir güncelleme yayınladı. Şirket, kullanıcıların...
Haz 18, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Yapay zeka destekli hukuk girişimi Turbo Law, Revo Capital liderliğinde 3,8 milyon dolar yatırım aldı
Yapay zeka destekli dava yönetim platformu Turbo Law, 3.8 milyon dolar yatırım aldı. Şirketin 3.8 milyon dolarlık yatırım turuna Revo...
Haz 18, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Ankara Atatürk MTAL’de yapay zekâ ve robotik projeleri... Yarışma odaklı proje sergisi
Ankara Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bilişim Teknolojileri Alanı tarafından bu yıl 7’ncisi düzenlenen Geleneksel Proje...
Haz 17, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Bari sen yapma anne... LGS sonrası ebeveyn tutumuna dikkat... ‘Çocuklar vitrin değil’
Bir annenin LGS’ye giren çocuğuna davranışıyla ilgili video sosyal medyada tartışma başlattı. Kızına, “Sınavda 5 yanlış ne demek? Rezil...
Haz 17, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Bakan Tekin rakamları paylaştı: Dünyaya örnek gösterilecek bir altyapı sağladık | 2025-2026 eğitim-öğretim yılında 750 bin sınıfta ders yapıldı
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Bursa'da yaptığı açıklamada, “2025-2026 eğitim-öğretim yılında 750 bin sınıfta ders yaptık. Başka bir...
Haz 17, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Çocuklar İzmir’i eğlenerek öğrenecek
Ahmet Piriştina Kent Arşivi ve Müzesi’nde (APİKAM) “Kent Tarihi ve Kültürü Yaz Atölyeleri” başlıyor. 8-12 yaş grubu çocukların...
Haz 17, 2026
Zehra25
,
Bilim ve Teknoloji
forumunda
ABD frene bastı, DeepSeek için karar verildi
ABD, Çinli DeepSeek'i kara listeye almayı erteledi. ABD, Trump yönetiminin Pekin ile gerilimi tırmandırmaktan kaçınmaya çalışması...
Haz 17, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Nvidia'dan fabrikalar ve sağlık sektörü için yeni yapay zeka platformu: XR AI
Nvidia, yapay zekayı sadece veri merkezlerinden çıkarıp doğrudan sahaya taşıyacak yeni bir adım attı. Şirket, üretim alanında kullanım...
Haz 17, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Pinterest'ten yapay zeka destekli alışveriş uygulaması: Ask Pinterest
Pinterest, yeni deneysel uygulaması Ask Pinterest’i duyurdu. yapay zeka destekli alışveriş ve ürün keşfi deneyimlerini geliştirmek için...
Haz 17, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Yapay zeka destekli sesli otomasyon girişimi Bland, 50 milyon dolar yatırım aldı
Yapay zeka destekli sesli otomasyon girişimi Bland, 50 milyon dolar yatırım aldı. Şirketin 50 milyon dolarlık C serisi yatırım turuna...
Haz 17, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Z.ai'dan 1 milyon token bağlam penceresine sahip açık ağırlıklı kodlama modeli: GLM-5.2
Çin merkezli Z.ai, uzun soluklu kodlama ve ajan tabanlı yazılım geliştirme görevlerine odaklanan yeni amiral gemisi modeli GLM-5.2’yi...
Haz 17, 2026
Ana sayfa
Neler yeni