Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Neler yeni
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Son aktivite
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktivite
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nde mezuniyet coşkusu
başlıklı bir konu başlattı.
HASAN Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) 2026 Mezuniyet Töreni, üniversitenin 3 bin kişilik Gösteri ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi...
Haz 19, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
YÖK Başkanı Özvar, YKS'ye girecek adaylara başarılar diledi
Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) girecek adaylara başarılar diledi.
Haz 19, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Sınavı ölüm kalım meselesi görmeyin
Milyonlarca öğrencinin geleceğini şekillendirecek Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) artık sayılı saatler kaldı. Uzmanlar, bu son...
Haz 19, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Galatasaray’da lise düzenlemesi
Galatasaray İlkokulu’na her yıl gerçekleştirilen kura ile kabul edilen öğrencilerin aynı okulun lise kısmına direkt geçişi kaldırılıyor...
Haz 19, 2026
Zehra25
,
Bilim ve Teknoloji
forumunda
Apple ürünlerine zam yolda
Görevinden ayrılmaya hazırlanan Apple CEO’su Tim Cook, yapay zeka patlamasının bellek çiplerine yönelik talebi artırması nedeniyle...
Haz 19, 2026
Zehra25
,
Bilim ve Teknoloji
forumunda
GTA 6 ne zaman çıkacak? Rockstar Games ön satış tarihini duyurdu
Oyun dünyasının yıllardır adeta nefesini tutarak beklediği gün nihayet geldi. Rockstar Games, oyun tarihinin en büyük bütçeli ve en çok...
Haz 19, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Gemini Live artık geçmiş sohbetleri hatırlayabiliyor
Google, sesli yapay zeka deneyimi Gemini Live için önemli bir güncelleme yayınladı. Yeni güncelleme ile Gemini Live, kullanıcıların...
Haz 19, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Yapay zeka destekli pazarlama yazılımları geliştiren Gradial, 65 milyon dolar yatırım aldı
Yapay zeka destekli pazarlama yazılımları geliştiren Gradial, 65 milyon dolar yatırım aldı. Şirketin 65 milyon dolarlık yatırım turuna...
Haz 19, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Snap, yapay zeka video ekibini Dotmo adlı yeni bir şirkete dönüştürüyor
Snap, üretken yapay zeka alanındaki maliyetleri kontrol altında tutmak amacıyla şirket içindeki yapay zeka video ekibini Dotmo adlı yeni...
Haz 19, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Adobe, yapay zeka asistanı Firefly AI'yı Premiere Pro, Illustrator ve InDesign'a entegre ediyor
Adobe, Firefly AI yapay zeka asistanını Premiere Pro, Illustrator, InDesign ve Frame.io uygulamalarına entegre ettiğini duyurdu. Şirket...
Haz 19, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Yapay zeka girişimi Pramaana Labs, 27 milyon dolar yatırım aldı
Yapay zeka cevaplarını doğrulayıp hataları azaltan sistemler geliştiren Pramaana Labs, 27 milyon dolar yatırım aldı. Şirketin 27 milyon...
Haz 19, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Galatasaray Ortaokulu mezunlarına sınav şartı... Galatasaray Lisesi’ne direkt geçiş kaldırıldı
Galatasaray İlkokulu’na her yıl gerçekleştirilen kura ile kabul edilen öğrenciler 8’inci sınıfa geldiklerinde Galatasaray Lisesi’ne...
Haz 18, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Ankara’da öğretmen grevi
Özel Sektör Öğretmenleri Sendikası ve mülakat mağduru öğretmenler, taleplerinin karşılanmaması ve düşük ücretlerle çalıştırılmaları...
Haz 18, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
İlk 500’de 6 Türk var... QS Dünya Üniversite Sıralamaları 2027 açıklandı
Üniversitelerin en önemli değerlendirmelerinden biri olarak kabul edilen ‘QS 2027 Dünya En İyi Üniversiteler Sıralaması’nda ilk 500’e...
Haz 18, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
YKS’ye son 2 gün... Şimdi zihinsel hazırlık zamanı
Milyonlarca adayın üniversite hayaline ulaşmak için ter dökeceği YKS’de son viraja girerken, uzmanlar artık psikolojik hazırlığın önem...
Haz 18, 2026
Ana sayfa
Neler yeni