Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Neler yeni
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Son aktivite
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktivite
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Meta, kullanıcıların metin komutlarıyla oyun üretebileceği Pocket uygulamasını yayınladı
başlıklı bir konu başlattı.
Meta, yapay zeka destekli içerik üretimi dünyasına yeni bir soluk getirdi. Şirket kullanıcıların herhangi bir yazılım bilgisine ihtiyaç...
Tem 3, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Microsoft, 2,5 milyar dolarlık yatırımla yapay zeka dağıtım şirketi kurdu
Microsoft, kurumsal müşterilerin yapay zekayı deneme aşamasından çıkarıp iş süreçlerine entegre etmesini hedefleyen yeni yapılanmasını...
Tem 3, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Anthropic, kendi yapay zeka çipini geliştirmek için Samsung ile görüşüyor
OpenAI'ın kısa süre önce Broadcom iş birliğiyle kendi yapay zeka çipini duyurmasının ardından, benzer bir adımın Anthropic cephesinden...
Tem 3, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Liseliler için tatil rehberi
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Ortaöğretim Genel Müdürlüğü, lise öğrencilerinin yaz tatilini daha planlı ve verimli değerlendirebilmeleri...
Tem 3, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Yaz tatilinde ‘ekran’ uyarısı
Okullar kapandı, sınav stresi sona erdi. Milyonlarca genç ve çocuk yaz tatiline başladı. Boş zamanın artmasıyla birlikte telefon...
Tem 3, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
İlk defa yönetici görevlendirme takvimi
2026 yılı Millî Eğitim Bakanlığına bağlı eğitim kurumlarına ilk defa yönetici görevlendirme takvimi duyuruldu.
Tem 2, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Galatasaray İlkokulu kurası 23 Temmuz’da
Galatasaray İlkokulu, 2026-2027 eğitim-öğretim yılında birinci sınıfa alınacak 50 öğrenci kontenjanı için kura takvimini duyurdu. Her...
Tem 2, 2026
Zehra25
,
Bilim ve Teknoloji
forumunda
5 yeni iPhone modeli geliyor
Dünyada satış rekorları kıran Apple, bellek sıkıntısı nedeniyle pazar payını artırmak için 5 yeni iPhone modeli piyasaya sürecek. Apple...
Tem 2, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Gizlilik odaklı yapay zeka platformu Venice AI, 65 milyon dolar yatırımla unicorn oldu
Gizlilik odaklı yapay zeka platformu Venice AI, A serisi yatırım turunda 65 milyon dolar yatırım aldı. Yatırım turuna kripto odaklı...
Tem 2, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Meta, yapay zeka altyapısını gelire dönüştürmek için bulut hizmeti işine hazırlanıyor
Meta'nın, bugüne kadar ağırlıklı olarak kendi ürünleri için kullandığı yapay zeka altyapısını ticari bir hizmete dönüştürmeye...
Tem 2, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Hibrit öğrenme modeli nasıl olmalı?
Hibrit öğrenme, yüz yüze eğitim ile dijital öğrenme ortamlarının birbirini tamamlayacak biçimde planlanması olarak tanımlanıyor.
Tem 2, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Üniversitelerde 16 yeni program açılıyor
Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) tercih kılavuzuna bu yıl 7 lisans ve 9 ön lisans olmak üzere toplam 16 yeni program eklendi. Yapay...
Tem 1, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
YKS’de bir soru iptal edildi... Bir sorunun cevabı değişti
Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan değerlendirme sonucunda, yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) kapsamında...
Tem 1, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Kardelen üniversiteyi ‘annesinin gözleriyle’ bitirdi
Geçirdiği rahatsızlık nedeniyle 11’inci sınıfta görme yetisini tamamen kaybeden 25 yaşındaki Kardelen Tezcan, 4 yıl boyunca her derste...
Tem 1, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Liseliler için yaz tatili rehberi
Millî Eğitim Bakanlığı (MEB) Ortaöğretim Genel Müdürlüğü, lise öğrencilerinin yaz tatilini daha planlı ve verimli değerlendirebilmeleri...
Tem 1, 2026
Ana sayfa
Neler yeni