Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Neler yeni
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Son aktivite
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktivite
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Yapay zeka destekli sağlık girişimi Pearl, 110 milyon dolar yatırım aldı
başlıklı bir konu başlattı.
Yapay zeka destekli sağlık girişimi Pearl, 110 milyon dolar yatırım aldı. Şirketin 110 milyon dolarlık yatırım turu iki farklı finansman...
Tem 10, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Google Photos'tan videoları farklı stillere dönüştüren özellik: Video Remix
Google, Google Photos uygulamasına Video Remix adını verdiği yeni bir yapay zeka özelliği eklediğini duyurdu. Özellik, kullanıcıların...
Tem 10, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
OpenAI'dan ChatGPT'nin sesli sohbet deneyimini doğal konuşmaya yaklaştıran ses modeli serisi: GPT-Live
OpenAI, yapay zeka ile sesli etkileşimi daha doğal hale getirmek için geliştirdiği yeni nesil ses modeli serisi GPT-Live’ı tanıttı...
Tem 10, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
LGS tercih bilgilendirme rehberi yayımlandı
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınavın ardından başlayacak tercih sürecinde öğrenci ve...
Tem 9, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Grev bitti kıyım başladı
İstanbul Özel İtalyan Lisesi’nde 123 gün süren grevin ardından varılan uzlaşmaya rağmen greve destek veren Türk Müdür Başyardımcısı ve...
Tem 9, 2026
Zehra25
,
Bilim ve Teknoloji
forumunda
Trump'tan izin çıktı. OpenAI en gelişmiş yapay zeka modelini kullanıma açıyor
OpenAI, ABD hükümetinin ulusal güvenlik endişeleri nedeniyle geçen ay talep ettiği ertelemenin ardından, en gelişmiş yapay zeka modeli...
Tem 8, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Norm.ai, 1.2 milyar değerleme üzerinden 120 milyon dolar yatırım aldı
Yapay zeka destekli hukuk hizmetleri sunan Norm.ai, 120 milyon dolar yatırım aldı. Şirketin 120 milyon dolarlık C serisi yatırım turuna...
Tem 8, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Anthropic, Claude Cowork'u mobil ve web'e taşıdı
Anthropic, Claude Cowork’un kullanım alanını genişletiyor. Şirket, daha önce masaüstü uygulaması üzerinden erişilebilen Claude Cowork’u...
Tem 8, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Notion'dan yapay zeka ajanları için yeni uygulama: Agents
Notion, yapay zeka odaklı ürün stratejisini genişleterek iPhone için geliştirilen yeni uygulaması Agents’ı duyurdu. Bağımsız bir...
Tem 8, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Meta'dan yeni yapay zeka görsel üretim modeli: Muse Image
Meta, yapay zeka görsel üretimi alanındaki yeni modeli Muse Image’ı tanıttı. Meta Superintelligence Labs tarafından geliştirilen ilk...
Tem 8, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Omen AI, Borusan Ventures'ın da katıldığı turda 41.5 milyon dolar yatırım aldı
Yapay zeka destekli gerçek zamanlı sıvı analizi çözümleri geliştiren Omen, toplamda 41.5 milyon dolar yatırım aldı. Yatırım turu iki...
Tem 8, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
LGS tercih dönemi öncesi Demirören Medya ve Teknoloji MTAL adaylara kapılarını açt
LİSELERE Geçiş Sistemi (LGS) tercih dönemi öncesinde Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde (MTAL) tanıtım ve...
Tem 8, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
YKS’de yanıtı değişen soruya iptal talebi
ÖSYM tarafından düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın ardından yayınlanan soru ve cevap anahtarı kitapçığı Türk dili ve...
Tem 8, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Darüşşafakalı gençler NASA partneri oldu
Darüşşafaka Lisesi öğrencileri, dünya genelinde geleceğin bilim insanlarını, mühendislerini ve astronotlarını yetiştirmek amacıyla NASA...
Tem 8, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Yapay zeka şirketi Bespoke Labs, 40 milyon dolar yatırım aldı
Yapay zeka şirketi Bespoke Labs, 40 milyon dolar yatırım aldı. Şirketin 40 milyon dolarlık yatırım turu 2 farklı turdan oluştu. Bespoke...
Tem 8, 2026
Ana sayfa
Neler yeni