Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Neler yeni
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Son aktivite
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktivite
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
LGS sonuçları açıklandı
başlıklı bir konu başlattı.
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 13 Haziran'da düzenlenen Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezî sınavda bu yıl 452 öğrenci...
Tem 10, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
‘Yeni nesil’ soru raporu
Milli Eğitim Bakanlığı, 2028 LGS’de uygulanması beklenen yeni nesil soru modelini içeren raporu açıkladı. 12 pilot ilde 14 bin...
Tem 10, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Oxylabs, 3.6 milyar dolar değerleme üzerinden 130 milyon dolar yatırım aldı
Veri kazıma şirketi Oxylabs, 130 milyon dolar yatırım aldı. Şirketin 130 milyon dolarlık yatırım turu özel sermaye şirketi Warburg...
Tem 10, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Yapay Zeka Gündemi #55
Yapay zeka dünyasında haftanın gündemini yeni model ve ürün lansmanlarının yanı sıra regülasyon, telif ve veri kullanımı tartışmaları...
Tem 10, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Lyzr, 100 milyon dolarlık yatırım turunu kendi geliştirdiği yapay zeka ajanına yönettirdi
Yapay zeka ajanları geliştiren girişim Lyzr, yatırım sürecinde kendi teknolojisini kullanarak dikkat çeken bir örneğe imza attı...
Tem 10, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Yapay zeka odaklı altyapılar için görünürlük, olay müdahalesi ve on-call yönetimi platformu: Parny
AI-native altyapı görünürlüğü, incident response ve on-call management platformu Parny, IT ekipleri için AIOps ve AI-Native...
Tem 10, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Meta'dan kodlama odaklı yapay zeka modeli: Muse Spark 1.1
Geçtiğimiz günlerde yapay zeka görsel üretim modeli Muse Image ile gündeme gelen Meta, şimdi de yazılım geliştirme süreçleri ve yapay...
Tem 10, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Gradium, tohum yatırım turunu genişleterek 100 milyon dolar yatırım aldı
Yapay zeka destekli ses modelleri geliştiren Gradium, 100 milyon dolar yatırım aldı. Şirketin yatırım turu iki aşamada gerçekleşti...
Tem 10, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Google, yapay zeka ile oluşturulan reklamları etiketleyecek
Google, yapay zeka kullanılarak hazırlanan reklamlar için yeni bir şeffaflık adımı attı. Şirket, reklamverenlerin üretken yapay zeka...
Tem 10, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
OpenAI, GPT-5.6 model ailesini kullanıma sundu
OpenAI, kodlama, profesyonel iş akışları, tasarım, bilimsel araştırma ve siber güvenlik alanlarına odaklanan yeni GPT-5.6 model ailesini...
Tem 10, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
OpenAI, ChatGPT Atlas tarayıcısını kapatıyor
OpenAI, yaklaşık dokuz ay önce kullanıma sunduğu yapay zeka odaklı web tarayıcısı ChatGPT Atlas'ı kademeli olarak kullanımdan...
Tem 10, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Dikkat dağınıklığına dijital çözüm
Millî Eğitim Bakanlığı (MEB), öğrencilerin dikkat, odaklanma ve bilişsel kontrol becerilerini desteklemek amacıyla Türkiye’nin ilk...
Tem 10, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Meta, kullanıcının gördüğü ve duyduğu her şeyi kaydedebilen bir yapay zeka gözlüğü üzerinde çalışıyor
Meta, kullanıcının gün boyunca gördüğü ve duyduğu şeyleri kaydedebilen yeni bir akıllı gözlük prototipi üzerinde çalışıyor. Financial...
Tem 10, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
Prime Intellect, 1 milyar dolar değerleme üzerinden 130 milyon dolar yatırım aldı
Yapay zeka girişimi Prime Intellect, 130 milyon dolar yatırım aldı. Şirketin 130 milyon dolarlık A serisi yatırım turuna Radical...
Tem 10, 2026
Zehra25
,
Cgn Haber
forumunda
SpaceXAI'dan kodlama ve ajan görevlerine odaklanan yeni model: Grok 4.5
Elon Musk’ın yapay zeka girişimi xAI’ın SpaceX bünyesine katılmasının ardından SpaceXAI adıyla yoluna devam eden şirket, yeni yapay zeka...
Tem 10, 2026
Ana sayfa
Neler yeni