Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Neler yeni
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Son aktivite
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktivite
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Vakıf üniversitelerinin de kontenjanları düşürülecek
başlıklı bir konu başlattı.
Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Erol Özvar, geçen yıl devlet üniversitelerindeki bazı programların kontenjanlarının düşürüldüğünü...
Ocak 13, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Özvar: Üniversite eğitiminin 3 yıla indirilmesi üzerinde çalışıyoruz
Yüksek Öğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar "Eğitim ve öğretimimiz uluslararası öğrenciler için de cazibe merkezi. Türkiye...
Ocak 13, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Ankara'da öğretmenleri ile alay edip video çekmişlerdi! O 5 öğrenci okuldan atıldı
Ankara'da öğretmenleri ile sınıfta alay edip video çekmişlerdi. Milli Eğitim Bakanlığı’nın talimatıyla başlatılan disiplin süreci...
Ocak 13, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Türk kızları dünyaya fark atıyor
Lise öğrencileri için düzenlenen dünyanın en büyük robot yarışması FIRST Robotics Competition (FRC), Türkiye’de resmi olarak 2018...
Ocak 13, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Anadolu'nun özünden sözüne
Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü koordinesinde yürütülen 'Anadolu'nun Özünden Sözüne Söyleşiler' programının sekizinci...
Ocak 13, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Bitlis'te okullara kar tatili
Bitlis'in merkez ve Güroymak ilçesine bağlı köyler ile taşımalı eğitim kapsamındaki okullarda, kar yağışı ve buzlanma nedeniyle eğitime...
Ocak 13, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Yoğun kar yağışı etkili oldu: İlçede bir okul tatil edildi
Samsun'un Havza ilçesinde kar yağışı nedeniyle bir okulda eğitime yarım gün ara verildi.
Ocak 13, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Yurt dışı öğretmen görevlendirme kılavuzu yayımlandı... Başvurular başladı
Yurt dışı görevine başvurmak isteyen öğretmenler, başvurularını 16–26 Aralık tarihleri arasında elektronik ortamda yapacak.
Ocak 13, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Liseliler sınava girmeden üniversite öğrencisi oldu
Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) tarafından Türkiye’de ilk kez uygulanan “Tercihten Önce Üniversiteni Yaşa” projesi, 11'inci ve 12'inci...
Ocak 13, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Yükseköğretim için geldiler, ülkeler arasında köprü oldular
Türkiye, 200’den fazla ülkeden yaklaşık 350 bin uluslararası öğrenciye ev sahipliği yaparak, dünyada en çok yabancı öğrenci çeken...
Ocak 13, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Edebiyat dersine girdi, sözlü yaptı… Tarihi lisede bir robot öğretmen
Türkiye’nin köklü liselerinden Kabataş Erkek Lisesi’nde derse bir insansı robot girdi. Ömer Seyfettin, Behçet Necatigil gibi efsanelerin...
Ocak 13, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Gençlerin güçlendirilmesine yönelik iş birliği
Türk Eğitim Derneği (TED) ile Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu (UNFPA) Türkiye arasında, gençlerin sağlığı, eğitimi, iklim bilinci...
Ocak 13, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Otizmli çocukları sıralara bağladılar... İnsanlığınız batsın
BTSO Baha Cemal Zağra Özel Eğitim Uygulama Okulu’nda, otizmli öğrencilerin sıralara bağlanarak ders işlendiği görüntüler ortaya çıktı...
Ocak 13, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Aile dava açtı, gerekçe kabul edildi: Lise öğrencisinin sınıf tekrarına mahkemeden durdurma kararı
Ankara'da astım hastası lise öğrencisi M.K.K.'nin, 46 gün devamsızlık yaptığı gerekçesiyle 11'inci sınıfı tekrar etmesine ilişkin...
Ocak 13, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
OECD Eğitim Direktörü Schleicher: ‘Öğrencilerin düşünme kaslarını geliştirmeliyiz’
Ekonomik İş Birliği ve Kalkınma Örgütü (OECD) Eğitim ve Beceri Başkanlığı Direktörü Andreas Schleicher, yapay zeka çağında eğitimle...
Ocak 13, 2026
Ana sayfa
Neler yeni