Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Neler yeni
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Son aktivite
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktivite
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Eğitime kar engeli devam ediyor
başlıklı bir konu başlattı.
Yurdun birçok ilinde etkili olan kar yağışı ve buzlanma, eğitime ara verilmesine neden oldu. Valilikler, öğrencilerin ve çalışanların...
Ocak 13, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Yükseköğretim ile savunma sanayi arasında iş birliği
Yükseköğretim Kurulu ile savunma sanayi arasında devam eden stratejik iş birliğine bir yenisi eklendi. Yükseköğretim Kurulu, Savunma...
Ocak 13, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Kolyeler, küpeler, yüzükler... Yılbaşı takıları öğrencilerden
Kadıköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kuyumculuk Teknolojisi öğrencilerinin tasarlayıp ürettiği takılar, okulun bulunduğu Moda’da...
Ocak 13, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Bakan Tekin Bingöl'de
Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, çeşitli programlara katılmak üzere bulunduğu Bingöl'de okullara ziyaretler gerçekleştirerek öğretmen ve...
Ocak 13, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Lise mezunu sayısında düşüş
Almanya’nın Schleswig-Holstein eyaletinde orta öğrenim süresi uzatıldığından bu yıl lise mezunu sayısında düşüş yaşanması kaçınılmaz oldu.
Ocak 13, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Büyükelçinden başarılı öğrencilere ödül
Büyükelçiliğin düzenlediği bir etkinlikte, eyalet kapsamından dereceye giren öğrencileri Büyükelçilik binasında aileleriyle birlikte...
Ocak 13, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Sadece Türkiye'de değil dünyada bir ilk oldu: Dağın tepesine kuruldu
Erzincan Ergan Dağı Kış Sporları ve Doğa Turizm Merkezi'nde hizmet veren "Dağ Kütüphanesi", kayak yapan vatandaşlara kültürel deneyim...
Ocak 13, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Birçok il ve ilçede kar nedeniyle eğitime ara verildi
Olumsuz hava koşulları nedeniyle 5 Ocak Pazartesi günü birçok il ve ilçede eğitime bir gün süreyle ara verildi. İşte eğitime ara verilen...
Ocak 13, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Can Çukur'dan kortlarda güçlü çıkış
Leo’s Boxgym – Boxclub Çukur’un sahibi, eski profesyonel boksör, antrenör ve uluslararası hakem Levent Çukur, sporcu kimliğiyle olduğu...
Ocak 13, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Meteoroloji'den kuvvetli yağış, rüzgar ve buzlanma uyarısı | Megakent beyaza büründü… İstanbul yeni yıla karlı girdi
Türkiye’nin bazı bölgeleri için kuvvetli kar, rüzgar, fırtına, buzlanma ve don uyarısı yapıldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son...
Ocak 13, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Eğitimin ‘2025’i
2025’te eğitim hayatı sıkılaşan denetimler, KPSS’siz atamaya geçiş, yeni müfredatın ilk sınavı, LGS–YKS’deki tartışmalar ve yüksek özel...
Ocak 13, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Bazı illerde kar tatiline devam
Yurdun birçok ilinde etkili olan kar yağışı ve buzlanma, eğitime ara verilmesine neden oldu. Valilikler, öğrencilerin ve çalışanların...
Ocak 13, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
‘Bir Sen Bir Gelecek’in üçüncü dönemi başlıyor
Zeren Group’un gençlere yönelik sosyal yatırım projesi ‘Bir Sen Bir Gelecek’in üçüncü dönemi CIFAL İstanbul, UNITAR, BAUGO ve Bahçeşehir...
Ocak 13, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Uzmanlar anlattı: Eğitimde 2026 trendleri
Eğitim sistemleri gelişen teknolojiyle giderek dönüşüyor. Yapay zekânın sınıflara girmesiyle birlikte eğitimin amacı, içeriği, ölçme...
Ocak 13, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Bakan Tekin öğretmenlerle doğa yürüyüşü yaptı
Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Aile Yılı" kapsamında İstanbul Belgrad Ormanı'nda düzenlenen doğa yürüyüşü etkinliğine katıldı.
Ocak 13, 2026
Ana sayfa
Neler yeni