Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Neler yeni
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Son aktivite
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktivite
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
MSÜ sınavı başvuruları başladı
başlıklı bir konu başlattı.
Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Millî Savunma Üniversitesi Askerî Öğrenci Aday Belirleme Sınavı için başvuruların başladığını...
Ocak 13, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Karakter eğitimine dönüş
Klinik felsefenin öncüsü Sinoplu Diyojen, gündüz vakti elinde fenerle şehrin sokaklarını dolaşır. Bir şeyler arar gibi telaşlı ve...
Ocak 13, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Çocukların bilişsel gelişiminde felsefenin yeri
Çocuk ve felsefe kavramları ilk bakışta birbirinden uzak görünse de aslında aralarında doğal bir bağ vardır. Bu bağın merkezinde merak...
Ocak 13, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Öğrenciler kamera karşısında 'Haberimiz olsun' yayında
Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli vizyonu doğrultusunda hayata geçirilen “Haberimiz Olsun” projesi kapsamında öğrenciler tarafından...
Ocak 13, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Timur’un sancağından, Yavuz’un kaftanından Çintemani’yi yaşatıyorlar
Pendik Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) öğrencileri, Timur’un sancağında parlayan, Yavuz Sultan Selim’in kaftanını saran Çintemani’ye...
Ocak 13, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
5 ilde kar tatili
Yurdun birçok ilinde etkili olan kar yağışı ve buzlanma, eğitime ara verilmesine neden oldu. Valilikler, öğrencilerin ve çalışanların...
Ocak 13, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
10 günde yeni bir tür keşfediliyor... Türkiye’nin bitkileri 30 ciltlik kitap olacak
Uzmanlara göre Türkiye’de biliminsanları ortalama her 10 günde bir yeni bitki türü kayda geçiriyor. 12 bin bitki türü ve 3 bin 500’den...
Ocak 13, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Bilim Kafede kızık kilimi
Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi (TOGÜ) Bilim İletişimi Ofisi ve Tokat İl Millî Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle yürütülen “Özel Eğitimin...
Ocak 13, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Üniversiteler enerji verimliliği için birleşti
Yükseköğretim Kurulu (YÖK), Güneydoğu Anadolu Bölgesinde yer alan dört üniversitenin enerji alanında toplumsal farkındalığı artırmak ve...
Ocak 13, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
'Evde ve okulda çocuk güvenliği' bülteni
Millî Eğitim Bakanlığınca okul öncesi eğitim kademesindeki çocukların ailelerine yönelik hazırlanan Aile Eğitim Bülteni'nin ocak...
Ocak 13, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
İstanbul'un 5 ilçesinde kar tatili
Yurdun birçok ilinde etkili olan kar yağışı ve buzlanma, eğitime ara verilmesine neden oldu. Valilikler, öğrencilerin ve çalışanların...
Ocak 13, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
MEB'den 2025 ikinci yarı e-bülteni
Millî Eğitim Bakanlığı merkez teşkilatı birimlerince gerçekleştirilen seçili faaliyetleri içeren ve Strateji Geliştirme Başkanlığınca...
Ocak 13, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
Yapay zeka yeni yılda eğitime nasıl entegre olacak?
Dünyanın dört bir yanında 2026 yılında üretken yapay zekanın eğitim dünyasını yeniden şekillendirmesi bekleniyor.
Ocak 13, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
ÖSYM, 2025'te 8 milyondan fazla adaya sınav hizmeti verdi
ÖLÇME, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı tarafından 2025 yılında gerçekleştirilen 72 sınava 8 milyon 60 bin 170 aday başvurdu.
Ocak 13, 2026
Zehra25
,
Eğitim
forumunda
İstanbul Erkek Lisesi’nde şiddet uygulayan 20 öğrenciye ceza... 2 öğrenci eğitimine okulda devam edemeyecek
İstanbul Erkek Lisesi’nde 9’uncu sınıftaki öğrencilerin, kız öğrencilerle ilgili taciz ve tehdit içeren 507 maddelik bir ifade listesi...
Ocak 13, 2026
Ana sayfa
Neler yeni